Tuorein sisältö

Samsungin uusissa televisioissa on Gaming Hub: mukana mm. Stadia ja Geforce Now

03.01.2022 klo 11.00 | Luettu: 2594 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Kulutuselektroniikan CES-messutapahtuma on tällä viikolla ja ensimmäisen lehdistötiedotteen ehti lähettää Samsung, joka listasi siinä uusia televisiomallejaan.

Mielenkiintoista peliuutisten kannalta on joistain malleista löytyvä "Gaming Hub" -ominaisuus, jonka myötä pääsee pelkän television välityksellä striimaamaan pelejä Googlen Stadia -, Nvidian Geforce Now - sekä Utomik-palveluista. The Verge kertoo toiminnon tukevan mm. Xbox- ja PlayStation-ohjaimia ja Gaming Hub osaa myös suositella pelaajalle uusia pelejä jo pelattujen perusteella.

Valitettavasti Samsungin lehdistötiedotteeseen on laitettu yksi lisälause: "Gaming Hub ei ole saatavilla Pohjoismaiden markkinoilla tässä vaiheessa." Erikoista on myös, että mukana ei ole (ainakaan vielä) Microsoftin xCloud-pelistriimauspalvelua, vaikka yritykset ovat yhteistyötä tehneet.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Epicin jouluhulinat ... Melkoinen suoritus: ... >

Keskustelut (2 viestiä)

Seppo81

04.01.2022 klo 10.52 2 tykkää tästä

Xbox game pass jos tulisi niin voisi jotain kiinnostakkin.
lainaa
hroajfjwntnaojf

04.01.2022 klo 18.27 1 tykkää tästä

nuo kolme on verrattavissa siihen kun digiboksien ja telkkujen mukana oli jotain matopelia ja miinaharavaa mita pelattiin 15 sekuntii eika ikina edes avattu pelimenua sen jalkeen
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova