Tuorein sisältö

Viisi päähenkilöä ja viisi kaupunkia - Yakuza 5 Remastered tarjoaa tuhdin kattauksen Japanin alamaailmaan sijoittuvaa toimintaa

11.02.2020 klo 22.10 | Luettu: 843 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenSega ilmoitti tänään julkaisseensa viimeinkin Yakuza 5 Remastered -pelin, jonka myötä julkaisijan mainion Yakuza-pelisarjan osat 3-5 yhteen kokoavan Yakuza Remastered Collection -kokoelman kaikki parannellut pelit ovat saaneet länsimaisen julkaisun.

Pelisarjan viidennessä osassa pelaaja pääsee pelisarjan pääasiallisen sankarin Kazuma Kiryuun lisäksi pelaamaan neljällä muulla Japanin alamaailmaan kytkeytyvällä hahmolla. Ensimmäistä kertaa pelisarjassa pelaaja pääsee myös seikkailemaan viidessä eri Japanin kaupungissa, vaikka pääosa toiminnasta vieläkin tapahtuu tutussa Kamurochon kaupunginosassa.

Nyt kun viides osa on julkaistu digitaalisesti, saa Yakuza Remastered Collection myös fyysisen julkaisun. Julkaisu pitää sisällään Yakuza 3-5 pelit kahdella Blu-ray-levyllä ja kokoelman Day One Edition -ostaneet saavat kaiken hienossa punaisessa kotelossa, jota koristaa päähenkilö Kiryun lohikäärmetatuointi. Erikoisuutena kokoelman mukana tulee myös Yakuza 5 -pelin Playstation 3 -kotelo, sillä peliä ei aiemmin ole julkaistu fyysisesti lännessä, joten perfektionistit voivat täyttää pelikokoelmassa olevan kolon hyllyssä sillä.Kokoelman julkaisun myötä pelaajat voivat nyt pelata Playstation 4:llä kokonaan läpi Kazuma Kiryuun tarinan aina alkaen Yakuza 0 -pelistä viimeisimpään Yakuza 6: The Song of Life -peliin saakka. Yakuza-kokoelman pelit ovat länsijulkaisuihin tavanomaisen graafisen päivityksen (1080p ja 60fps) lisäksi saaneet päivitetyn ja korjatun englanninkielisen käännöksen sekä joihinkin kokoelman peleihin on palautettu aiemmin poistettua sisältöä.

Yakuza Remastered Collection on nyt saatavilla kokonaisuudessaan Playstation 4 -konsolilla sekä digitaalisesti, että edellä mainittuna fyysisenä julkaisuna.


V2.fi | Mikko Seppänen
< Metro Exodus saa uud... Loppuiko Oculuksesta... >

Keskustelut (2 viestiä)

OldHorny

Moderaattori

Rekisteröitynyt 11.10.2007

12.02.2020 klo 02.07 2 tykkää tästä

Mahtavaa! Nyt omistan kaikki digitaalisena PS4:lle. Ja Judgment siihen päälle. Aloitin Yakuza 0:sta, sitä nyt takana jotain 60 tuntia. Ajattelin vetää kaikki järjestyksessä pois alta. :D
lainaa
zayaku

13.02.2020 klo 16.53

Eka yakuza itselleni oli kolmonen, joka oli nannaa silloin kymmenen vuotta takaperin. Saispa nämä nyt vain kaikki kerralla puuceelle.
lainaa

Kirjoita kommentti


128


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova