Tuorein sisältö

Metro Exodus saa uuden lisäosan ja puksuttaa tällä viikolla myös lopulta Steamiin

11.02.2020 klo 20.00 | Luettu: 1197 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenKehuja keränneen Metro-pelisarjan kolmas osa Metro Exodus on julkaissut toisen DLC-lisäosansa nimeltään Sam's Story. Samalla julkaisija Deep Silver ja pelinkehittäjä 4A Games muistuttaa, että alun perin kohua herättäneellä Epic Games Storen yksinoikeudella PC-puolella julkaistu peli saapuu lopulta tämän viikon lauantaina 15. päivä helmikuuta myös Steam-kauppapaikkaan.

Sam's Story -lisäosa on kuitenkin saatavilla jo nyt Xbox One-, Playstation 4-, Stadia- ja PC-alustoilla. Lisäosa seuraa Sam nimistä entistä merijalkaväen sotilasta, joka poistuu Moskovan maanalaisverkostosta saatuaan tietää muiden kaupunkien myös selvinneen ydinsodasta ja lähtee etsimään reittiä takaisin kotimaanhansa Yhdysvaltoihin.

Sam's Story on saatavilla erikseen 17,99 euron hintaan tai osana Metro Exodus Expansion Pass -kausikorttia. Lisäosan julkaisutrailerin voi katsoa alapuolelta ja tietenkin peruspeli Metro Exoduksen V2.fi:n arvio on myös lukemisen arvoinen.
V2.fi | Mikko Seppänen
< Bulletstormin tekijö... Viisi päähenkilöä ja... >

Keskustelut (1 viestiä)

destev

16.02.2020 klo 01.27

Pitihän tuo Steamista ottaa, vaikka olen pelannut sen jo useaan kertaan läpi "ilmaisella opiskelijaversiolla". Epicin perseilyjä ei tueta.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova