Tuorein sisältö

Microsoft aloitti Project xCloud pilvipelauspalvelunsa testaamisen iPhonella

13.02.2020 klo 22.30 | Luettu: 1258 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenMicrosoft on osoittanut lähes täydellistä laite-agnostisuutta tulevan Project xCloud -pilvipelauspalvelunsa suhteen ja onkin tänään aloittanut ensimmäiset testaukset palvelun iPhone-version kanssa.

Project xCloud selvästi kiinnostaa myös Apple-laitteiden käyttäjiä sillä alustava 10 000 testaajan raja tuli välittämättömästi täyteen, huolimatta siitä että tällä hetkellä iPhonella on pelattavissa vain Halo: The Master Chief Collection.

Microsoftin xCloud-palvelu on ollut jo jonkin aikaa PC- ja Android-käyttäjien kokeiltavana eikä vaadi käyttäjiltään muuta kuin yhteensopivan laitteen sekä Bluetoothia käyttävän Xbox-ohjaimen.

Palvelu on alustavasti saanut varovaisen positiivisen vastaanoton käyttäjiltä mutta oleellisin asia lienee millaista tukea pilvipelauspalvelu saa jatkossa julkaisijoilta. Käyttäjien kannalta pilvipelauspalveluiden pirstaloituminen jokaisen julkaisijan omaan alustaan ei liene toivottavaa ja toivottavasti Microsoftille ei käy tulevaisuudessa kuten Nvidian GeForce Now -pelipalvelulle, josta Activision Blizzard ilmoitti vetävänsä pelivalikoimansa pois.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Sony Pictures ja Ten... Nyt tiedetään, koska... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova