Tuorein sisältö

Street Fighter V Champion Edition sai julkaisutrailerin - tältä näyttää kaiken niputtava paketti

15.02.2020 klo 11.00 | Luettu: 2172 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Street Fighter V sai julkaisunsa vuonna 2016, mutta paljon on tapahtunut sen jälkeen. Mukaan on hiipinyt yhteensä 40 taistelijaa ja 34 erilaista taisteluareenaa. Asuja hahmoille on kertynyt jo yli 200 kappaletta. Nyt kauppoihin on saapunut Street Fighter V Champion Edition, joka pakkaa lähes kaiken aiemmin julkaistun lisäsisällön samaan pakettiin.

Pelin perusversion omistavat voivat päivittää versionsa Champion Editioniksi noin 25 euron hintaan. Street Fighter V Champion Edition on myös ostettavissa erikseen noin 30 euron hintaan. Fyysistä versiota kaipaaville tarjolla on PlayStation 4:lle sopiva paketti, mutta PC:lle on saatavilla ainoastaan digitaalinen versio. Lisätietoja aiheesta voit lukea täältä.



V2.fi | Miia Lyyra
< Tom Clancy's The Div... Aleksi Virolaisen ed... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (1 viestiä)

dbsovosfh

15.02.2020 klo 12.29

jospa seuraavaan marvel capcomiin saataisiin samanlainen sitoutuminen. v sai alussa paskaa niskaan mut champion osoitaa et korjausliike tuli. johtuuko sit marvelista vai mista et mvc3 ja infinite molemmat pukattiin ulos ja pieraistiin minilisake pihalle. toki infiniten kanssa pitais aloittaa grafiikoiden korjaamisesta et sama on tehda uusi peli
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova