Tuorein sisältö

Activision vahvisti, että myös tänä vuonna päästään nauttimaan uudesta Call of Dutystä

16.02.2020 klo 11.00 | Luettu: 3985 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Activision on vahvistanut, että myös tänä vuonna markkinoille saapuu uusi Call of Duty, kertoo Dualshockers. Activision ei kuitenkaan vahvistanut, minkä studion alla tuleva peli on työstössä. Tilanne on hieman poikkeuksellinen, sillä yleensä kehittäjä on ollut tiedossa jo tässä vaiheessa vuotta.

Huhujen mukaan työstäjänä toimisi Treyarch. Dualshockersin mukaan seuraava teos tulisi PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle, mutta myös PlayStation 5:lle ja Xbox Series X:lle sekä tietenkin myös PC:lle. Kauppapaikoille peli on tulossa vuoden 2020 loppupuolella, mikä on sarjan osille normaali julkaisuajankohta.

Activisionin toimitusjohtaja Bobby Kotick kertoi samaan hengenvetoon, että yhtiö on kiinnostunut tuomaan markkinoille jatkossa lisää remasteroituja klassikoita. Syynä innostukseen on Crash Bandicootin ja Spyron saama hyvä vastaanotto.

Lähde: PC Gamer
V2.fi | Miia Lyyra
< V2.fi:n viikon laite... Netflixin Witcher-sa... >

Keskustelut (2 viestiä)

s3nt3x

16.02.2020 klo 14.59 3 tykkää tästä

Tarvohteeko sitä nyt erikseen edes mainita että uusi cod tullee kaikille alustoille. Jos samsung antaisi luvan niin sen saisi varmaan niiden uudelle älyjääkaapillekkin.
lainaa
LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

17.02.2020 klo 06.52

Yllättävä uutinen: Activision rahastaa vuosittain tuotesarjalla, jolla saa rahaa.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova