Tuorein sisältö

V2.fi:n viikon laiteuutiset (07-20): Taitettavia luureja, langattomia kaiuttimia ja Logitechin striimauskamera

15.02.2020 klo 20.27 | Luettu: 1629 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Huawei toi Suomessa alkuviikosta myyntiin Y-sarjan uusimman tulokkaan, Y6s-älypuhelimen. 169 euroa maksavaa luuria mainostetaan erityisesti 6,09 tuuman näytöllä, 3 gigatavun muistilla sekä 64 gigan tallennustilalla. Y6s:sää saa kahtena värivariaationa: Orchid Blue ja Starry Black.


Pelipuhelimiin erikoistunut Black Shark on julkistanut kaksi lisätarviketta: Luurin taakse kiinnitettävän audio/pikalatausadapterin (kuvassa) sekä 10 000 mAH pikalataus-powerbankin. Hintaa ensimmäisellä on noin 40 euroa ja jälkimmäisellä 33 euroa.


Samsung tiedottaa kahdesta uudesta puhelimestaan: "pelaajan unelmapuhelin" Galaxy S20 Ultrasta sekä taittuvanäyttöisestä Galaxy Z Flipistä. S20-sarjan kamerajärjestelmä ohjelmistoineen mahdollistaa jopa 108 megapikselin kuvat ja 100-kertaisen zoomin. Galaxy S20:ssa on lisäksi nopea 120 Hz:n näyttö ja kookkaampi akku sekä tuki uuden sukupolven 5G-yhteyksille. Puhelimissa on 128 Gt:n tallennustila ja tuki jopa 1Tt:n MicroSD-muistikorteille. Mallien hinnat ovat välillä 1049-1399 euroa.


Galaxy Z Flip on Samsungin ensimmäinen taittuvanäyttöinen puhelin. 6,7-tuumainen Infinity Flex Display -näyttö hyödyntää Ultra Thin Glass -lasia ja Hideaway Hinge -saranan kaksoismekanismin avulla puhelinta voi käyttää mm. kannettavan tietokoneen tavoin. Puhelimen, jossa on 8GB muistia, Octa-core-suoritin ja 256 gigaa tallennustilaa, suositushinta on 1550 euroa.


Monen hintaluokan audiolaitteistaan tunnettu Denon on julkistanut uudet langattomat Home 150-, Home 250- ja Home 350 -monihuonekaiuttimet. Jokaisessa kaiuttimessa on myös USB-liitäntä ja 3,5 mm:n tulo, sekä muun muassa Spotify, Apple Music, Amazon Music HD, TIDAL, TuneIn ja Deezer ovat käytettävissä Wi-Fi-, AirPlay 2- ja Bluetooth-yhteydellä. Kaiuttimissa on myös sisäänrakennettu HEOS-teknologia sekä tuki ääniassistenteille. Pikavalintoihin voi tallentaa kolme tai kuusi nettiradiota, joita voi sitten kuunnella ilman puhelinta tai tablettia. Hinnat ovat 249, 499 ja 699 euroa.


Logitech julkisti videontekijöille ja striimaajille suunnatun StreamCam-webbikameran. StreamCam-kameraa (1080p/60Hz, USB-C)käytetään yhdessä Logitech Capture -kuvausohjelmiston kanssa, joka ensimmäistä kertaa saatavana myös Mac-tietokoneille. Ohjelmisto tuo kameralle lisäominaisuuksia, kuten kehyste- ja vakaustoiminnot. StreamCam on täysin yhteensopiva XSplit- ja Open Broadcaster Software (OBS) -striimausohjelmistojen kanssa. Hintaa sillä on 159 euroa.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Epic Gamesin toimitu... Activision vahvisti,... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova