Tuorein sisältö

Rainbow Six Siege: Uutta pelattavaa, Lara Croft sekä PS5 ja XSX

17.02.2020 klo 14.00 | Luettu: 1690 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Ubisoft julkisti Six Invitational 2020 -pelitapahtumassa Tom Clancy’s Rainbow Six Siegen viidennen ja kuudennen pelivuoden suunnitelmansa.

Lehdistötiedote kertoo: "Muutokset alkavat viidennen pelivuoden myötä, jonka kaksi ensimmäistä kautta toteutetaan perinteisen mallin mukaisesti. Näiden aikana luvassa on uusi versio vanhasta pelikentästä ja kaksi uutta operaattoria. Pelivuoden jälkimmäinen puolisko esittelee kuudennen pelivuoden uusiutuneen formaatin, jossa jokainen kausi sisältää uuden operaattorin ja uutta pelisisältöä kaikille pelaajille. Uuteen kauteen sisältyy uusittu pelikenttä, rajoitetun ajan pelitapahtuma ja keskeiset peliuudistukset. Lisäksi jokaisella pelikaudella on oma Battle Pass -sisältönsä, joka alkaa Operation Void Edge -lisäyksen myötä. Peliteknisiä uudistuksia ovat esimerkiksi pingaus- eli karttamerkintätoiminnon lisääminen.Lisäksi eri operaattorit tasapainotetaan ja päivitetään ajan tasalle."

Jo saatavilla oleva Operation Void Edge -laajennus sisältää kaksi uutta operaattoria: Oryxin ja Ianan. Oryx kykenee juoksuspurtteihin, kevyiden seinien rikkomiseen ja kilpioperaattorien kaatamiseen. Ianan tehokkuus perustuu tiedustelu- ja harhautuskeinoihin hologrammitekniikalla. Lisäksi mukana on uusittu Oregon-kartta ja muuta hienosäätöä.

Polygon raportoi, että Ash-operaattorille on tarjolla Lara Croft -skini. Ubisoft vahvisti myös, että Rainbow Six: Siege on tarjolla Xbox Series X:lle sekä PlayStation 5:lle heti niiden julkaisussa ja pelata voi myös vanhempien konsolien omistajia vastaan.
V2.fi | Manu Pärssinen
< Fortniten tekijöiltä... Starcraft-toimintape... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova