Tuorein sisältö

THQ Nordicin emoyhtiö osti Saberin, pelijätillä nyt 26 studiota, Desperados 3 ja Gothic Remake vihdoin tulossa

20.02.2020 klo 11.00 | Luettu: 2120 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Ellei nyt viikoittain, niin jotakuinkin kuukausittain kuuluu uutisia siitä, että THQ Nordic tai sen emoyhtiö Embracer Group on hankkinut tai perustanut uuden pelistudion. Kokonaismäärä nousee nyt 26:een, kun Embracerin tiimiin hankittiin reilulla 500 miljoonalla dollarilla Saber Interactive. Saber on ollut vastuussa muun muassa World War Z:stä, sekä useista Switch-porttauksista (mm. The Witcher 3).

Embracer-jättiin kuuluva Koch Media taas osti ranskalaisstudio Voxlerin, joka on tehnyt Let's Sing -pelit. Viime aikoina uusia pelistudioita on perustettu ainakin Ruotsiin, Seattleen Yhdysvalloissa sekä Slovakiaan. Lisäksi kaksi muuta uutta studiota on perustettu ja niistä toinen on THQ Nordic Barcelona, joka alkaa työstää Gothic Remakea (PC, PS5, XSX). Pelistähän julkaistiin jokin aika sitten ilmainen pelattava maistiainen, josta saadun positiivisen palautteen perusteella pelinkehitys alkaa nyt tosissaan.

THQ Nordic vahvisti myös, että viime vuoden julkaisupäivästään myöhästynyt Desperados 3 saapuu tänä kesänä (PC, PS4, X1).
V2.fi | Manu Pärssinen
< Seiniä päin kävelyä ... PAX East -tapahtuma ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova