Tuorein sisältö

Beyond Good & Evil tekee paluun juhlaversion muodossa

29.11.2023 klo 22.35 | Luettu: 1244 kertaa | Teksti: Anne Kukkura


Ubisoft julkisti tänään työstävänsä klassikon paluuta: Beyond Good & Evil saa 20-vuotisjuhlaversion, 20th Anniversary Editionin. Ubisoft twiittasi kuvan julkistuksen yhteydessä.


Julkaisun olisi tarkoitus tapahtua ensi vuoden alkupuolella. Yksityiskohtia ei vielä virallisesti paljastettu, mutta jotakin pääsi jo vuotamaan julkisuuteen – ennen julkistusta peli nimittäin lipsahti keskeneräisenä listauksena Xboxin kauppaan. X-käyttäjä Wario64 twiittasi uuden Beyond Good & Evil -pelin tiedoista muun muassa sen, että se tulee tukemaan 4K-resoluutiota 60 ruudun sekuntinopeudella. Lisäksi kaikki grafiikat, kontrollit ja äänet on päivitetty ja mukana on uusia tallennusominaisuuksia. Mukana on myös speedrun-tila. Aikaisemmin vuotaneiden tietojen mukaan peli tulee ilmestymään kaikille alustoille.

Uudesta Beyond Good & Evilista ei tietysti voida puhua ilman spekulaatiota siitä, ilmestyykö ikuisuuden pelistudion taskussa marinoitunut Beyond Good & Evil 2 koskaan tai tullaanko sitä näkemään vaikkapa juhlajulkaisun mukana jossain muodossa. Ubisoft ei väitetysti ole luopunut hankkeesta, joten on olemassa vielä pieni mahdollisuus, että kakkososasta kuultaisiin vielä.

Lähde: The Verge

V2.fi | Anne Kukkura
< Joulukuun PlayStatio... Grand Theft Auto -uu... >

Keskustelut (1 viestiä)

Insill

Rekisteröitynyt 11.08.2008

30.11.2023 klo 17.27

Hassua että Beyond Good & Evil 2:lle tehty Twitter-tili on aktivoitunut mainostamaan tuota ensimmäisen pelin juhlaversiota. Jatko-osan uutispimentoon taitaa vaikuttaa ohjaaja Michel Ancelin lähteminen Ubisoftilta kun yrityksessä tapahtuneen seksuaalisen ahdistelun lisäksi hänen johtamistapojaan alettiin luodata syvemmältä. Peli taitaa olla Ubisoftin oma Duke Nukem Forever.
Muokannut: Insill 14.02.2024 klo 00.50 lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova