Tuorein sisältö

Onko selaimesi ruudulla vain tylsiä juttuja? Testaa KAMKBALL-peliä

02.03.2020 klo 16.14 | Luettu: 3282 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Kajaanin ammattikorkeakoulu KAMK:in toisen vuosikurssin opiskelijat ovat kehittäneet KAMKBALL-pelin, joka on mukana korkeakoulun yhteishakukampanjassa ja tulee näkymään Kampin sekä Rautatientorin mainosnäytöillä. Kyseessä on matopeliä, vähän Pac-Maniakin sekä hieman hankalasti selkäytimeen meneviä kontrolleja yhdistelevä simppeli reaktiopeli, jossa kerätään keltaisia palloja ja väistellään punaisia.

”Jo ideointivaiheessa tajusimme, että pelistä pitää tehdä simppeli, ja matopeli onkin ollut yksi esikuva. Samaan aikaan halusimme siitä kuitenkin haasteellisemman, jotta se koukuttaisi mahdollisimman monet. Peli on kuitenkin selkeästi suunniteltu kaiken tasoisille pelaajille, ja sitä voi pelata niin tietokoneella kuin kännykänkin näytöllä”, kertoo Radical Red Gamesin tuottaja Jari Räisänen.

KAMKBALL on pelattavissa osoitteessa kamkball.fi.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Oletko valmis palaam... Death Stranding saap... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (2 viestiä)

Pff

02.03.2020 klo 16.55 1 tykkää tästä

Usean teidänkin lafkan arvostelijat voisivat pysyä tämmöisissä peleissä, mm. sinä Manu. Eikä sitä tartte selittää huonolla palkalla, sitten et ole oikealla alalla. Hyvänä esimerkkinä vanhemman ikäluokan casuaalipelaaja kirjoitti hyvän arvostelun forza horizon 4 -pelistä. Harmi kun en muista nimeä mutta pointtina on se, että välillä vituttaa "aikuisiksi" kasvaneen jonnen lääketokkurassa tai vauhtipärinöissä kirjoitettu peliarvostelu missä on korkeintaan hienoja sanoa ilman sisältöä joka on kopioitu enemmän tai vähemmän suoraan jostain tubettaja-arvostelusta.

Kuinka voi selainpelissä olla "hankalasti selkäytimeen meneviä" kontrolleja. En laita kysymysmerkkiä koska kyseessä on retorinen kysymys.
lainaa
manu

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

02.03.2020 klo 17.37 9 tykkää tästä

Heinosen Mikon mainio Forza-arvio: https://www.v2.fi/arvostelut/pelit/2538/Forza-Horizon-4/

"Hieman hankalasti selkäytimeen menevä" oli mielestäni aivan oikea kuvaus tämän pikkupelin kontrolleille - ja uskoakseni jopa tekijöiden näin tarkoittama. Pelikerrat pysyvät lyhyinä ja addiktio pääsee mahdollisesti muodostumaan.

En tiedä mihin tekemääni arvioon tai arvioihin tässä viittaat, mutta kasvan vanhaksi (ja karvaisemmaksi), en koskaan aikuiseksi. Nimim. 22 vuotta väärällä alalla.
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova