Tuorein sisältö

Lisää Half-Lifeä luvassa? Valven mukaan Half-Life: Alyx on firman paluu pelimaailman pariin eikä sen lopetus

04.03.2020 klo 20.00 | Luettu: 2563 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenValven pian julkaistava Half-Life: Alyx on todennäköisesti kevään odotetuin PC-peli ja ainakin yksi merkittävimmistä VR-pelijulkaisuista tähän mennessä. Nyt Game Informer -sivustolle antamassaan haastattelussa Valven Robin Walker herättää henkiin jälleen toiveet pelisarjan kolmannesta osasta.

Haastattelussa Half-Life: Episode Onen pääsuunnittelijanakin toiminut Walker sanoo suoraan, että Valve näkee tulevan Half-Life: Alyx -pelin olevan paluu pelimaailman pariin eikä suinkaan sen lopetus. Perusteluina tähän on se, että vaikka peliä on tekemässä myös Half-Life 2 -pelin parissa työskennelleitä veteraaneja, niin mukana on myös paljon ensikertaa pelisarjan parissa työskenteleviä jotka toivovat ettei peli jää viimeiseksi kerraksi päästä tekemään Half-Life -peliä.

Kyseessä ei ole aivan "Half-Life 3 varmistettu!" -tason paljastus mutta Valven yllättävä paluu pelisarjan pariin useamman vuoden hiljaiselon jälkeen ja Robin Walkerin haastattelu yhdessä antavat toivoa, että Valve kenties joskus vielä kertoo loppuun Gordon Freemanin tarinan.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Uusi julkaisija rema... Entistä Counter-Stri... >

Keskustelut (1 viestiä)

Huutaja

Rekisteröitynyt 16.06.2014

06.03.2020 klo 09.49

Half Life karting seuraavaksi
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova