Tuorein sisältö

Zak McKracken teki kieron paluun

23.04.2008 klo 10.31 | Luettu: 3289 kertaa | Teksti: Matti Lintula


Vuonna 1988 julkaistu LucasArtsin seikkailupeli Zak McKracken and the Alien Mindbenders on saanut jatkoa. Harrastajavoimin työstetty Zak McKracken: Between Time and Space on vihdoin valmis seitsemän kehitysvuoden jälkeen. Pelin ulkoasu on ajanmukainen 3D-malleineen ja tarkkoine taustoineen.

Lehtimiehenä häärivän Zakin uudet seikkailut jatkuvat siitä, mihin edellinen osa jäi. Zakin elämästä on kadonnut vuorokausi kuin tuhka tuuleen ja sankarimme tehtävä on selvittää mitä filmin katkeamisen jälkeen mahtoi tapahtua.

Toistaiseksi pienenä puutteena seikkailunautinnon osalta voidaan pitää sitä, että peli on kokonaan saksan kielinen. Englannin kielinen versio on kuitenkin tulossa, lupaa sankariteon tehnyt Artificial Hair Brothers -studio.Peli on ilmaiseksi ladattavissa ja lista lataussivustoista löytyy Zak 2:n virallisilta foorumeilta. Lisätietoa löytyy Zak McKraken: Between Time and Spacen kotisivuilta.

Lähde: Indie Games

V2.fi | Matti Lintula
< Guitar Hero soittaa ... Call of Duty kehitty... >

Keskustelut (1 viestiä)

Tuskuli

24.04.2008 klo 17.09

Oih, muistan Zakin seikkailut
ihana oli, tosin itse kun omistan lukihäriön ja tuo lontoo ei ollut vahvoja puoliani 10v niin jotui sivusta seuraamaan, mutta silti oli ihan loista peli.

Kirjoita kommenttiV2.fi:n JOULUKISA
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova