Tuorein sisältö

Suomalainen pelimusiikkiorkesteri Game Music Collective taistelee zombeja vastaan uudella musiikkivideollaan

20.03.2020 klo 21.05 | Luettu: 328 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenSuomalainen noin 20 muusikoosta koostuvat Game Music Collective -orkesteri on ehtinyt parin vuoden aikana tulla tunnetuksi mainioista pelimusiikkia sisältävistä konserteistaan. Nyt orkesteri on julkaissut ihka uuden musiikkivideon Call of Duty: Black Ops - Zombies -pelin teemamusiikista ja videon teemana tietenkin sopivasti ovat myös zombiet.

Musiikkivideosta on julkaistu kaksi versiota, toinen soveltuu vain aikuisille sillä se sisältää hyvin graafisen loppukohtauksen, jossa orkesterin perustajalle ja sellistille Lukas Stasevskijille käy köpelösti. Toinen taas on hieman kesympi K16-versio ilman aivan samaa määrää verta ja suolenpätkiä. Molemmat versiot videosta löytyvät artikkelin alta.

Orkesterin YouTube-kanavalta löytyy myös paljon muita tutustumisen arvoisia pelimusiikkivideoita ja Game Music Collectiven Halo-pelin livevideota onkin jo katsottu yli 1,1 miljoonaa kertaa.

Game Music Collective on myös vastuussa tulevan kotimaisen Iron Danger -pelin Ilmari Hakolan säveltämän musiikin soitosta ja muutenkin orkesteri sai tällä viikolla hyviä uutisia kun Alfred Kordelinin säätiö myönsi tälle merkittävän tuen uuteen hankkeeseen, jonka tarkoituksena on nostaa suomalaiset pelimusiikinsäveltäjät ja suomalaiset pelimusiikin esittäjät keskiöön.

Hankkeen tiimoilta Game Music Collective julkaisee vuonna 2021 kokoelmalevyn suomalaisesta pelimusiikista sekä suomalaisen pelimusiikin julkaisukonsertin. Julkaisukonsertista orkesteri tekee myös livevideotaltioinnit ja myöhemmin myös rajatun määrän musiikkivideoita suomalaisista pelimusiikkisävellyksistä.

Videon K16-versio:


Sensuroimaton K18-versio:

V2.fi | Mikko Seppänen
< Formulat ja Espanjan... Kalevalasta innostus... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti


125


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova