Tuorein sisältö

Kalevalasta innostusta ammentava Iron Danger -roolipeli ilmestyy ensi viikolla - uusi traileri esittelee ajan kelaamiseen pohjaavan taistelumekaniikan

20.03.2020 klo 23.00 | Luettu: 2653 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenKotimaisen Action Squad Studios -pelinkehittäjän kansanperinteestä ja Kalevalasta inspiraatiota hakeneen Iron Danger -roolipelin hartaasti odotettu julkaisu on aivan käsillä. Tämän kunniaksi pelistudio ja julkaisija Daedalic Entertainment ovat julkaisseet pelin mekaniikkoja ja ajan kelaamiseen pohjautuvaa taktista taistelua esittelevän uuden trailerin.

Pitkään työn alla oleva peli näyttää lupaavalta ja samaa mieltä oli myös V2.fi:n Miikka, joka kirjoitti pelistä ennakon tammikuun puolella. Lukemisen arvoinen on myös V2.fi:n Samulin tekemä pelintekijöiden haastattelu vuoden 2018 syksyltä.

Iron Danger julkaistaan maaliskuun 25. päivä Steam- ja GOG-kauppoihin Windows, Linux ja Mac-alustoille. Pelin on puhuttu ilmestyvän myöhempänä ajankohtana myös Xbox One- ja Playstation 4-konsoleille.


V2.fi | Mikko Seppänen
< Suomalainen pelimusi... Lisää ilmaista pelat... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova