Tuorein sisältö

Tänään alkaa Rainbow Six Siege -pelin pohjoismainen turnaus, jonka 30 000 euron palkintopotista on mukana kilpailemassa myös kaksi suomalaisjoukkuetta

26.03.2020 klo 20.05 | Luettu: 1513 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenUbisoft on julkistanut uuden Rainbow Six Siege -toimintapelin oman pohjoismaisen turnauksen, jonka pääpalkintona on 30 000 euroa.

Nordic Championship 2020 -turnaukseen osallistuu kahdeksan joukkuetta viidestä maasta ja suomalaisina tiimeinä mukana ovat Gifu ja Sixth Pack. Turnaus alkaa tänään 26. päivä maaliskuuta ja se kestää aina elokuuhun saakka. Kyseinen turnaus pelataan suljetulla liigajärjestelmällä, jossa jokainen joukkue tulee kohtaamaan toiset joukkueet taistelutantereilla kahteen kertaan.

Liiga kulminoituu päätöstapahtumaan, jossa ratkotaan pohjoismainen mestaruus tälle vuodelle. Ubisoft lupaa lisätietoja liigan päätöstapahtumasta, yleisestä kulusta ja muista yksityiskohdista lähiaikoina.

Vaikka voittoa ei liigassa tulisikaan, niin jokaiselle turnaukseen osallistuvalle joukkueelle on kuitenkin varattu tuhannen euron minimipalkinto. Tämä palveleekin hyvin turnauksen tarkoitusta, jonka Ubisoftin mukaan on pyrkiä rakentamaan pohjoismainen Rainbow Six Siege -ekosysteemi pelin elektronisen urheilun ympärille.

Ensimmäisen kauden Rainbow Six Siege: Nordic Championship -tapahtuman joukkueet ovat suomalaisten Gifun ja Sixth Pickin lisäksi Gamer Legion, Chaos Esports Club, Granit Gaming, Riddle Esport, Fact Gaming ja Godsent Gaming.

Turnauksen julkistustrailerin voi katsoa alapuoleta ja lisätietoa turnauksesta löytyy osoitteesta: http://www.rainbowsix.no


V2.fi | Mikko Seppänen
< Remedy sai ison julk... PlatinumGames ilmoit... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova