Tuorein sisältö

Tom Clancyt laajenevat: Rainbow Six Siegeen ja The Division 2:een lisää pelattavaa

17.06.2020 klo 15.40 | Luettu: 1532 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Operation Steel Wave on Tom Clancy’s Rainbow Six Siegen uusin lisäosa (PS4, X1, PC, Uplay+). Se sisältää kaksi uutta operaattorihahmoa, uudistetun House-kartan ja uuden puolustuslaitteen. Pelin viidennen pelivuoden kausikortin omistajille uudet operaattorihahmot ovat heti käytettävissä, muille pelaajille operaattorit tulevat ostettavaksi 23. kesäkuuta alkaen joko pelin Renown- tai R6 Credits -valuutalla. Uudistettu House-pelikartta on kaikkien pelaajien pelattavissa saman tien.

Lisäosan uudet operaattorit ovat norjalainen hyökkäyshahmo Ace ja eteläafrikkalainen puolustaja Melusi. Acen erikoisuutena on heitettävä ja pintoihin kiinnittyvä S.E.L.M.A., jolla voidaan tuhota erilaisia seinäpintoja sekä erilaisia puolustuslaitteita. Melusin varusteena on Banshee-lisälaite, jolla on kaksi erilaista toimintoa. Laite hidastaa sen näköyhteydessä olevia vihollisia, jonka lisäksi Banshee ilmaisee tunnistettavalla varoitusäänellä näkökenttään ilmaantuvasta vihollisesta.Tom Clancy’s The Division 2 -toimintapelin uusin lisäosa, Operation Iron Horse (PS4, X1, PC, Uplay+, Stadia), on ilmainen pelipäivitys Tom Clancy’s The Division 2 -pelin ja sen Warlords of New York -lisäosan omistajille. Hyökkäystehtävässä pelaajat löytävät True Sounds -ryhmittymän hallitseman valimon, jossa valmistetaan aseita. Tavoitteenaan ryhmällä on kiristää otettaan Washington D.C.:n hallinnasta. Kahdeksalle pelaajalle tarkoitettu tehtävä vaatii pelaajilta sujuvaa kommunikointia.

Korkeamman kokemustason versio on tarkoitettu Warlords of New York -lisäosan suorittaneille tason 40 pelihahmoille. Peruspelin tason 30 hahmoille avautuu mahdollisuus kokea Operation Iron Horsen alemman tason versio. Operation Iron Horsesta tulee olemaan lisäksi kaksi eri vaikeustasoa, joita ovat normaali sekä myöhemmin julkaistava Discovery-tila. Sen myötä peliin julkaistaan myös ryhmähakutoiminto tehtävän pelaamista varten. Operation Iron Horsen ensimmäisenä kullakin pelialustalla suorittanut pelaajaryhmä ikuistetaan pelissä olevan Valkoisen talon seinälle kuvineen ja nimineen.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Nyt ei ole tylsää ju... Pokemon-uutistuokios... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova