Tuorein sisältö

Fortnite-firma tarjoaa miljoonapalkkiota todisteista chatti-ohjelman maineen pilaamisesta

02.04.2020 klo 11.00 | Luettu: 3254 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Polygon kertoo, että Epic Games tarjoaa miljoonan dollarin palkkiota sille, joka tarjoaa todisteita järjestelmällisestä lokakampanjasta firman omistamaa Houseparty-keskustelusovellusta kohtaan.

Epic osti Housepartyn kesäkuussa 2019 ja sosiaalisessa mediassa kiertää sitkeitä huhuja siitä, että kyseinen sovellus hakkeroi käyttäjien Netflix-, Paypal- ja Spotify-tilejä. Housepartyn twiittauksen mukaan nyt tutkitaan merkkejä siitä, että kyseessä on ollut tahallinen, maksettu lokakampanja, jonka tarkoituksena on ollut vahingoittaa Housepartyn mainetta. Epic Games kertoo, ettei ole löytänyt mitään todisteita siitä, että Houseparty-sovellus olisi yhteydessä edellä mainittujen palveluiden tunnusten hakkeroimiseen.

Alkuperäiset twiitit, joista huhut lähtivät liikkeelle, ovat kadonneet ja ne postanneet tilit on jäädytetty. "Tämä on lannistava tilanne meidän palvelullemme, joka tuo käyttäjilleen paljon tarvittuja sosiaalisia yhteyksiä ja empatiaa näinä kriittisinä aikoina."

Ottaen huomioon, mistä kaikesta Epiciä ja siitä 40% omistavaa kiinalaista Tencentiä on aiemmin syytetty, salaliittoteorioita on toki syntynyt tästäkin. Epicin Tim Sweeneyllä oli seuraavanlaista sanottavaa:
V2.fi | Manu Pärssinen
< Huhtikuun Playstatio... Sony ei myy uusimpia... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova