Tuorein sisältö

Funcom! Mikä on parasta elämässä? Ostaa Conanin ja usean muun hahmon oikeudet

14.09.2021 klo 22.00 | Luettu: 1595 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen


Norjalainen MMO-peleihin erikoistunut pelinkehittäjä Funcom on ilmoittanut ostaneensa Cabinet Group -hallintayhtiön, joka omistaa immateriaalioikeudet useisiin Robert E. Howardin hahmoihin, kuten Conaniin ja Solomon Kaneeb, sekä kymmenittäin muita nimikkeitä, esim. Mutant Year Zeron.

Funcom onkin viime vuosina nähnyt menestystä kehittämissään ja julkaisemissaan Conan-aiheisissa peleissä, kuten Conan Exiles ja Conan Unconquered sekä jo aiemmin MMORPG-puolella Age of Conan -pelin myötä, joten on ei ole kovin yllättävää, että nykyään kiinalaisjätti Tencentin omistama pelifirma pyrkii varmistamaan hahmon oikeudet jatkossa itselleen.

Kaupan myötä Cabinet Group sulautetaan osaksi Heroic Signatures -firmaa, jonka Funcom ja Cabinet Group olivat
yhdessä perustaneet vuonna 2018 hallinnoimaan Cabinetin omistamien ip-oikeuksien pelilisenssejä. Samalla Heroic Signatures luonnollisesti laajentaa toimintaansa ja alkaa hallinnoimaan myös immateriaalioikeuksien lisensointia myös pelien ulkopuolelle.

Toistaiseksi Funcom on kiireinen aiemmin julkistetun Dune-pelin sekä Conan Exilesin parissa, joten tarkempaa tietoa siitä millaisissa peleissä uusia hankintoja tullaan näkemään. Pelinkehittäjä paljasti kuitenkin kehittävänsä vielä julkistamatonta peliä, joka yhdistää useita Robert E. Howardin hahmoja ja maailmoja.

Lähde: GameIndustry.biz

V2.fi | Mikko Seppänen
< Sony julkaisee huome... Ylläri! Switchissä o... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova