Tuorein sisältö

PlatinumGamesin neljäs paljastus osoittautui arcade-aiheiseksi aprillipilaksi mutta pelistudio lupaa vielä yhden oikean julkistuksen olevan tulossa

03.04.2020 klo 20.05 | Luettu: 1523 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenKun PlatinumGames -pelinkehittäjä ilmoitti julkistavansa viimeisen lupaamastaan neljästä uudesta paljastuksesta aprillipäivänä suhtautui osa uutiseen hieman epäillen, sillä kuten aiemmassa uutisessa kirjoitimme on pelistudion perustajiin kuuluva Hideki Kamiya erityisen tunnettu kierosta huumoristaan.

Epäilykset osoittautuivatkin oikeaksi, sillä PlatinumGamesin neljäs paljastui oli julkistus jonka mukaan pelistudio tekemässä uuden osan klassiseen shmup-räiskintäpelisarjaan Terra Cresta nimeltään Sol Cresta. Tämä ei itsessään kuulostaisi edes mahdottomalta mutta kun peli olisi ollut saatavana vain 17 000 dollaria maksavana arcade-kabinettina, niin kyseessä tietenkin oli aprillipila.Siliconera -sivusto oli myös kääntänyt Hideki Kamiyan japaninkielisen viestin, jossa tämä kiittää Cresta-pelisarjan oikeudet omistavaa Hamster -julkaisijaa yhteistyöstä aprillipilan kanssa.

Lisäksi Kamiya kertoo, että hänen omien aprillipilojansa koskevien säätöjen mukaan pilan tulee olla ilmiselvästi valheellinen mutta se ei silti saa olla pettymys ihmisille. Kamiyan mukaan tällä kertaa pelistudio teki jotain mikä erityisesti sai hänet itsensä innostumaan asiasta ja pelinkehittäjä toivoikin ihmisten saaneen ilmoituksesta irti hyvät naurut.

PlatinumGames kuitenkin myös ilmoitti tänään, että paljastukset eivät suinkaan loppuneet aprillipilaan vaan luvassa on bonuskenttä eli vielä yksi oikea paljastus. Pelistudion tuntien kyseessä voi olla ihan mitä tahansa, mukaan lukien oikean Sol Cresta -pelin julkistaminen mutta paljastuksen pitäisi studion twiittauksen mukaan tulla pian.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Tunnelmallinen Signa... Doom Eternalin ensim... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova