Tuorein sisältö

Kitarapeli Rocksmithissä loppuu yksi aikakausi - ei enää uutta lisäsisältöä

06.04.2020 klo 22.00 | Luettu: 1613 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Ubisoft San Franciscon tiimi on ilmoittanut, että kitaransoittoa opettava peli Rocksmith ei saa jatkossa enää uutta lisäsisältöä. DLC-sisällön loppumiseen on vaikuttanut studion uusi projekti, joka ei mahdollista enää kitarapelin päivittämistä samaan tahtiin kuin ennen.

Rocksmithin viimeiseksi lisäsisällöksi jäi Opeth-paketti, jonka ansiosta biisivalikoima kasvoi 1570 kappaleeseen. Studio kuitenkin lupaa kehittävänsä viikottaista verkkosisältöä, vaikka uutta sisältöä peliin ei enää lisätäkkään. Myös Rocksmithin kehittäjien striimit jatkuvat, vaikkakin uudessa muodossa.

Studio kiittää tiedotteessa kaikkia pelaajia samalla, kun kertoo ettei olisi voinut koskaan uskoa pelin saamaa suosiota. Uudesta kehitteillä olevasta projektista studio lupaa ilmoittaa myöhemmin yhtiön sosiaalisten median kanavien kautta (Twitter, Facebook ja Instagram)Lähde: Rocksmith

V2.fi | Miia Lyyra
< Apex Legendsin kehit... Isoista kaluista kes... >

Keskustelut (1 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

07.04.2020 klo 07.40

BandFuse on saanut vähemmän huomiota kuin Rocksmith, ja kappaleitakin on saatavilla vähemmän. Pelien mekaniikka on hieman erilainen, mutta kai molemmilla joku on oppinut soittamaan.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova