Tuorein sisältö

Kotimainen uutuuspeli Company of Crime vie pelaajat 60-luvun swengaavaan Lontoon alamaailmaan

07.04.2020 klo 20.00 | Luettu: 1386 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenOululainen pelistudio Resistance Games on julkistanut esikoispelinsä Company of Crime, joka kuvaa 60-luvun Lontoon järjestäytynyttä rikollisuutta. Pelin julkaisutraileri välittää onnistuneesti aikakauden tunnelman sekä nuhjuisen alamaailman ja peli lupaa myös tuoda aikakaudelle tyypilliset nuorisokulttuurin eri muodot esille.

Company of Crime on strategiapeli, jossa pelaajalla on mahdollisuus luoda oma rikollisimperiumi tai johtaa Scotland Yardin Flying Squad -erikoisyksikköä taistelussa järjestäytynyttä rikollisuutta vastaan.

Rikollisimperiumi rakentaessa pelaajan on pidettävä huoli laillisen kulissien ylläpidosta ja varoa ettei poliiseille synny syitä sekaantua hämäräbisneksiin. Poliisien tehtävänä on selvittää missä rikoksia tapahtuu ja mitkä laillisilta vaikuttavat liikkeet kuten pubit, klubit tai parturit ovat todellisuudessa rikollisperheiden hallussa.

Company of Crime julkaistaan myöhemmin tänä vuonna Steam -kauppapaikassa ja sen pelijulkaisija on 1C Entertainment.V2.fi | Mikko Seppänen
< Palkintoja kahminut,... Tältä näyttävät ensi... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova