Tuorein sisältö

Tältä näyttävät ensimmäiset Lego Super Mario -setit

07.04.2020 klo 22.30 | Luettu: 3527 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Lego ja Nintendo julkistivat maaliskuun alkupuoliskolla siirtävänsä yhteistyössä ikonisen Nintendo-hahmon palikkamuotoon ja tänään firmat paljastivat ensimmäiset Lego Super Mario -palikkasetit sekä niiden julkaisupäivän.

Alkuun uusia Lego Super Mario -leluja on luvassa kolmea eri pakettia. Lego Super Mario -aloitusratapaketti on nimensä mukaisesti tarkoitettu kokoelman pohjaksi ja onkin ainoa, jonka mukana saa itse Mario-hahmon. Legon virallisesta verkkokaupasta ennakkotilattuna hintaa aloituspaketilla on 69,95 euroa ja ennakkotilaajat saavat ilmaiseksi etuna 17,95 euron arvoisen Monty Mole ja Super Mushroom -laajennusradan.



Legon pääsuunnittelija Jonathan Bennink kertoo esittelyvideolla hieman tarkemmin Mario-hahmon ominaisuuksista, joita kaikkia pitäisi päästä aloituspaketin avulla hyödyntämään. Lego Marion sisältä löytyykin yllättävän paljon tekniikkaa, putkimiehen sisällä on nimittäin kiihtyvyysanturi, gyroskooppi, värejä ja toimintalaattoja lukeva sensori, kaiutin sekä ruudut silmissä sekä mahassa.



Videolla Bennink esittelee myös ensi kertaa kaksi uutta laajennusosaa. Näistä ensimmäinen on Piranha Plant Power Slide -laajennusosa, jonka hinta tulee olemaan noin 30 euroa. Toinen huomattavasti kalliimpi laajennus on Bowser’s Castle Boss Battle -paketti, jonka hinta on päälle 100 euroa mutta mukana tuleekin huomattavasti enemmän palikoita sekä tietenkin myös itse Bowser. Laajennussettien toiminnasta Bennink ei vielä tarkemmin videolla kerro mutta niistä varmasti tullaan vielä kuulemaan myöhemmin lisää.



Lego Super Mario julkaistaan 1. päivä elokuuta ja Lego Super Mario -aloituspakettiin sekä laajennusosiin voi tutustua alta löytyvältä julkistusvideolta.


V2.fi | Mikko Seppänen
< Kotimainen uutuuspel... Katso täältä Inside ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova