Tuorein sisältö

JYP Jyväskylä Oy lähti mukaan elektroniseen urheiluun omalla NHL-joukkueella, jonka kausi alkaa tänään

08.04.2020 klo 21.00 | Luettu: 1507 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Kuva: Samuli Seila/NHLGamer/SEUL ry/ECL 8 Elite - LanTrek 1.3.2019

Jääkiekon SM-liigaseura JYP on lähtenyt mukaan elektroniseen urheiluun. Seuran siipien alle lähti NHLGamerin EASHL-turnauksissa vuosia pelannut Symphony-joukkue. Kyseinen 6v6 -pelimuotoa pelannut tiimi on sijoittunut Euroopan ECL Elite -liigassa parhaimmillaan toiseksi. Uuden sopimuksen myötä Symphonyn nimi vaihtuu JYP Jyväskyläksi.

JYPin julkaisemassa tiedotteessa asiakkuus- ja kehityspäällikkö Taneli Maasalo kertoo aluevaltauksesta seuraavasti: ”JYPissä on suunniteltu pitkään e-urheiluun liittymistä ja nyt kun kohdalle osui erittäin potentiaalinen ja yhteistyöhaluinen joukkue niin päätimme tarttua tähän mahdollisuuteen. Halusimme tuoda markkinointiimme jotain uutta ja nykyaikaista ja mielestämme oma e-urheilujoukkue NHL-pelin parissa on juuri sitä mitä tarvitsemme tässä hetkessä. Pystymme tarjoamaan yhteistyökumppaneillemme uusia markkinointiyhteistyömahdollisuuksia oman joukkueen kautta. Lisäksi voimme palvella meidän kannattajiamme entistä monipuolisemmin, sillä tämä antaa meille loistavia mahdollisuuksia luoda uusia tapahtumia JYP-brändin ympärille”.

ECL eliten 10. kausi alkaa tänään, kun JYP Jyväskylä kohtaa kello 21.00 alkaen Unlucky Boysin ja klo 22.00 lähtien GHETTO FIREBIRDSin. Ottelut näet täältä.

JYP Jyväskylä:
Santeri ”indi969” Pendolin, oikea laitahyökkääjä
Antti ”tbnantti” Kuittinen, keskushyökkääjä
Kristian ”kriketsi17” Veijola, vasen laitahyökkääjä
Aaro ”xDoumi” Ruuhinen, vasen puolustaja
Ilmari ”iiilmarii” Töyrylä, oikea puolustaja
Oskari ”Sibelius” Grönroos, maalivahti
Santeri ”Sandr0n” Reijansalo, varapelaaja
Lähde: JYP

V2.fi | Miia Lyyra
< Google Stadia Pro on... PlayStation Now -pal... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova