Tuorein sisältö

Hyviä uutisia Zach! Kulttiklassikon jatko-osa Deadly Premonition 2 julkaistaan kesällä

29.04.2020 klo 20.00 | Luettu: 1842 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Alun perin budjettipelinä julkaistu ja kriitikkojen mielipiteitä vahvasti jakanut Deadly Premonition on myöhemmin noussut kulttistatukseen eksentrisen juonensa ja persoonallisen tyylinsä myötä. Nyt pelin kauan odotettu jatko-osa Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise on saanut julkaisupäivän, joka on 10. heinäkuuta.

Deadly Premonition 2 tullaan näkemään yksinoikeudella Nintendo Switchillä ja se on samaan aikaan sekä esi- että jatko-osa alkuperäiselle pelille. Pelissä seurataan Davis ja Jones -agentteja kun nämä aloittavat tutkimaan sarjamurhia Louisianassa sijaitsevassa Le Carrén kaupungissa. Tietenkin pelissä myös päästään ohjastamaan agentti Yorkia, kun pelaaja sukeltaa menneisyyteen tämän muistojen kautta.

Peli lupaa avoimen maailman seikkailua, jossa pelaaja pääsee tutkimaan Le Carrén kaupunkia jalan tai rullalaudalla. Pelaaja voi tietenkin myös päivittää hahmon ulkoasua, että rullalautaa oppiakseen uusia temppuja ja nopeuttaakseen sitä.

Kokonaisuutena Deadly Premonition 2 kuulostaa lupaavalta ja jatko-osan ohjauksesta vastaa myös alkuperäisen pelin tehnyt Hidetaka "SWERY" Suehiro, joten varmastikin peli tulee tarjoamaan sopivan kattauksen kummallista ja persoonallista menoa.


V2.fi | Mikko Seppänen
< Nyt paljastetaan seu... Fortnite sai uuden p... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova