Tuorein sisältö

Fortnite sai uuden pelitilan, joka jättää aseet kotiin ja pistää bileet pystyyn

29.04.2020 klo 22.00 | Luettu: 3327 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenEpic Gamesin hittipeli Fortnite on saanut uuden pelitilan ja kartan, joka keskittyy täysin hengailuun ja bilettämiseen räiskinnän sijaan.

Pelitila sekä uusi Papaya-niminen kartta vuosivat molemmat tänään aiemmin julkisuuteen, joten Epic Games ilmeisesti päätti julkaista koko party roayle -nimellä kulkevan pelitilan mahdollisimman pian. Uusi pienempi kartta on pelinkehittäjän mukaan "kokeellinen ja kehittyvä tila".

Bilettämiseen ja kaverien kanssa hengailuun suunnitellulta kartalta löytyy tällä hetkellä pikaruokaravintoloita, futiskenttä, yökerho sekä elokuvateatteri. Pelaajat voivat vaihtaa skinejään kartalta löytyvistä puhelinkopeista sekä ostaa maalipyssyjä sekä ajoneuvoja automaateista.Uusi kartta vaikuttaa olevan erityisesti suunniteltua erilaisten video- tai musiikkitapahtumien järjestämiseen, jota pelinkehittäjän on varmasti entistä helpompi myydä eri yhteistyökumppaneille nyt kun uusi pelitila ei sisällä lainkaan aseita.

Ottaen huomioon, että Travis Scottin viime viikolla järjestetty Astronomical -kiertue keräsi pelissä lähes 28 miljoonaa katsojaa ei ole ihme jos Epic suunnittelee Fortniten laajentamista tapahtuma-alustan suuntaan.

Lähde: The Verge

V2.fi | Mikko Seppänen
< Hyviä uutisia Zach! ... Huhuttu viikinkiteem... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova