Tuorein sisältö

Summer Game Fest haluaa juhlistaa pelialaa ja lupaa kesäksi täyden kattauksen pelisisältöä

01.05.2020 klo 21.05 | Luettu: 2328 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenPelitoimittaja ja juontaja Geoff Keighley tunnetaan nykyään erityisesti The Game Awards -palkintogaalan järjestämisestä. Tapahtumassa on menneinä vuosina nähty historiallisia hetkiä kuten kaikkien kolmen ison konsolivalmistajan pomot samaan aikaan lavalla yhdessä juhlistamassa pelialaa.

Nykyinen koronapandemia on koetellut myös pelialaa ja aiheuttanut pelien viivästysten lisäksi myös useiden isojen tapahtumien kuten peruuntumisia. Tästä syystä Keighley on nyt pistämässä pystyyn koko pelialan laajuisen ja sitä juhlistavan koko kesän kestävän nettifestivaalin nimeltään Summer Game Fest.

Tapahtuma tulee kestämään toukokuusta elokuuhun ja mukana on isoja pelijulkaisijoita kuten 2K, Activision, Bethesda, CD Projekt Red, Electronic Arts, Square Enix ja Warner Bros. Interactive Entertainment. Laitevalmistajista mukana ovat myös Microsoft sekä Sony. Nintendo ei vielä ole lupautunut mukaan mutta Keighley toivoo puuttuvan konsolivalmistajan liittyvän joukkoon myöhemmin.

Tapahtuman tarkasta sisällöstä ei ole vielä tietoa mutta Keighley lupaa sen esittelen erityisesti yksittäisiä pelejä, joten Summer Game Fest voi olla mainio keino nähdä saada laajemmin tietoa tulevista uutuuksista verrattuna esimerkiksi perinteisempiin E3 -lehdistötilaisuuksiin.

Tapahtuman julkistustrailerin voi katsoa alapuolelta ja tapahtuman omat sivut löytyvät osoitteesta: www.summergamefest.com/Lähde: Gamesindustry.biz

V2.fi | Mikko Seppänen
< Nintendon E3-korvike... Xbox Game Pass on sa... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova