Tuorein sisältö

Xbox Game Pass on saavuttanut jo 10 miljoonaa tilaajaa mutta Microsoftin tuotto peleistä on pysynyt samana

01.05.2020 klo 23.00 | Luettu: 3523 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenMicrosoft julkisti aiemmin tällä viikolla viimeisimmän osavuosikatsauksensa, joka oli muutaman prosenttiyksikön sisään lähes edellistä vastaava. Firman pelituotto oli laskenut 1 prosenttiyksikön kun taas Xbox sisällön ja palveluiden tuotto oli noussut 2 prosenttia.

Myöhemmin sijoittajille suunnatussa puhelinkonferenssissa Microsoftin toimitusjohtaja Satya Nadella kertoi Xbox Game Pass -palvelun käyttäjämäärään nousseen jo 10 miljoonaan. Lisäksi edellisen neljänneksen aikana yhtiö kertoi nähneensä ennätysmäärän aktiivisia Xbox Live käyttäjiä, lähes 90 miljoonaa. Myös Microsoftin Project xCloud -palvelun betakäyttäjiä kerrottiin olevan tällä hetkellä satojatuhansia.

Xbox Game Pass -palvelun suosio ei liene ihme, sillä Microsoft on viime panostanut palveluun entistäkin enemmän. Esimerkiksi ensi kuussa palveluun on tulossa Rockstarin kehuttu Read Dead Redemption 2 ja palveluun ilmestyvät heti julkaisupäivänä kaikki Microsoftin omat pelit kuten V2.fi:n arvostelussa täydet pisteet saanut Gears Tactics.

Nähtäväksi jääkin tuleeko Microsoftin seuraava neljännes nousemaan pelipuolen tuoton suhteen, sillä viimeisimmän raportin viimeinen huomioitu päivämäärä oli maaliskuun 31. päivä eli valtaosassa maailmaa vain muutama viikko laajempien karanteenitoimenpiteiden voimaantulon jälkeen. Mahdollisesti sosiaalisen eristäytymisen ja kotona istumisen täyttämä kevät ja mahdollisesti myös kesä voivat lisätä esimerkiksi Xbox Game Pass -palvelun tilaajamäärää.

Lähde: Polygon

V2.fi | Mikko Seppänen
< Summer Game Fest hal... Tällä viikolla Epic ... >

Keskustelut (1 viestiä)

ASKO78

Rekisteröitynyt 06.01.2017

05.05.2020 klo 15.50 1 tykkää tästä

Xbox Game Pass on parasta mitä pelaamisen suhteen koskaan tapahtunut ylivoimaisesti.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova