Tuorein sisältö

Nyrkit eivät laulakaan elokuun vaihteessa Las Vegasissa, sillä tappelupelitapahtuma Evo 2020 on peruttu

02.05.2020 klo 14.00 | Luettu: 1929 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Maailman isoin ja pitkäikäisin tappelupelitapahtuma Evolution Championship Series tai lyhyemmin Evo on ilmoittanut peruneensa tämän vuoden tapahtuman, joka oli tarkoitus järjestää Las Vegasissa 31.7.–2.8. Sen sijaan kesän aikana järjestetään jonkinlainen korvaava nettitapahtuma, josta järjestäjät lupaavat ilmoittaa lisätietoja myöhemmin.



Tänä vuonna tapahtuman viralliset turnauspelit olisivat olleet: Street Fighter V: Champion Edition, Tekken 7, Super Smash Bros. Ultimate, Granblue Fantasy: Versus, Marvel vs Capcom 2, Soul Calibur VI, Dragon Ball Fighter Z, Samurai Shodown sekä nimihirviö Under Night In-Birth Exe:Late[cl-r].

Uutinen on harmillinen kaikille tappelupelien ystäville, sillä Evo on ollut vuosien varrella useiden ikimuistoisten hetkien tapahtumapaikka mukaanlukien tietenkin legendaarinen Evo moment #37. Toivottavasti nettitapahtuma pystyy tavoittamaan osittain fyysisen tapahtuman tunnelman ja luvassa on muuten viihdyttäviä pelihetkiä.


V2.fi | Mikko Seppänen
< Tällä viikolla Epic ... Sony katkoo huhuilta... >

Keskustelut (1 viestiä)

Cerberus

04.05.2020 klo 18.00

Tietenkin peruutettiin. Koronan kanssa ei kannata leikkiä. Todennäköisesti kaikki tämän ja ensi vuoden tapahtumat joudutaan perumaan.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova