Tuorein sisältö

Avaruuden aarteet kutsuvat rohkeita kääpiöitä puoleensa kun Deep Rock Galactic julkaistaan tänään

13.05.2020 klo 22.00 | Luettu: 2648 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenTanskalaisen pelinkehittäjä Ghost Ship Gamesin vuodesta 2018 saakka Early Access -vaiheessa ollut co-op-avaruusseikkailu Deep Rock Galacticin 1.0. versio näkee tänään vihdoinkin päivänvalon ja saapuu Xbox One- sekä PC -alustoille.

Peli on 1-4 hengen yhteistyöpeli, jossa pelaajat ohjastavat neljään eri hahmoluokkaan jaettuja kääpiökaivostyöläisiä näiden suorittaessa tehtäviä täysin tuhottavissa ja proseduraalisesti luoduissa luolastoissa. Peli on jo Early Access -vaiheessa saanut erittäin positiivisen vastaanoton faneilta sekä kriitikoilta ja onkin saanut vertauksia Minecraftin sekä Left 4 Dead -pelin yhdistämisestä.

Deep Rock Galactic on myös ollut Coffee Stain Publishing -julkaisijalle menestys sillä sitä on parin vuoden aikana ehditty myymään jo yli miljoona kappaletta. Nyt pelin virallisen julkaisun yhteydessä peliin tulee saataville myös kaksi kosmeettisiin esineisiin keskittyvää DLC-lisäosaa, jotka tarjoavat enemmän vaihtoehtoja oman avaruuskääpiön ulkoasun muokkaamiseen.

Pelin virallinen julkaisutraileri löytyy alta ja pelin voi hankkia itselleen vaikka heti 29,99 euron hintaan Steam -kauppapaikalta tai Microsoft Storesta (PC & Xbox One)


V2.fi | Mikko Seppänen
< Tältä näyttävät Play... Koko Mafia-trilogia ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova