Tuorein sisältö

Epic Games Store näyttäisi palauttavan hinnaneron, jos äskettäin ostetun pelin hinta alenee pian oston jälkeen

19.05.2020 klo 21.00 | Luettu: 371 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenLähes kaikki ovat varmaan törmänneet tuttuun tilanteeseen, jossa juuri äskettäin ostettu tuote onkin lähes heti oston jälkeen alennuksessa huomattavasti halvemmalla.

Nyt kuitenkin käyttäjien kommenttien perusteella Epic Games Store on ottanut käyttöönsä erittäin kuluttajaystävällisen käytännön, jossa se palauttaa automaattisesti hinnaneron äskettäin ostetuista peleistä jos näiden hinta laskee pian oston jälkeen.

Epic ei ole itse tiedottanut tästä muutoksesta vaikka muista kauppaan tulevista päivityksistä ilmoittikin blogikirjoituksen välityksellä, mutta pelinkehittäjä Studio Maydayn perustaja Joshua Boggs jakoi oman kokemuksensa Twitterin välityksellä.Boggs oli saanut Epic Games Storesta sähköpostia, joka ilmoitti tämän äskettäin ostamien pelien hinnan laskeneen ja täten Epic hyvittää hinnaneron automaattisesti Boggsille takaisin.

Tarkemmin uuden palautuspolitiikan sisällöstä ei ole tietoa, esimerkiksi siitä kuinka pitkän aikavälin Epic huomioi ostoksen ja hinnanalennuksen välillä. Tähän syynä voi olla esimerkiksi se, että Epic ei ole vielä sopinut siitä kaikkien kaupassa olevien pelinkehittäjien kanssa tai haluaa estää uuden järjestelmän mahdollisen väärinkäytön.

Mahdollinen uusi palautuspolitiikka on merkittävä kuluttajaystävällinen uudistus, joka yhdessä äskettäin ilmaiseksi jaetun Grand Theft Auto 5 -pelin kanssa varmasti auttaa hieman parantamaan Epic Games Storen julkisuuskuvaa kriitikkojen silmissä.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Riot Games striimaa ... ''Ihan kuin Game of ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti


789


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova