Tuorein sisältö

Epic Games Store tarjoaa tällä viikolla kolminkertaisen annostuksen ilmaista pelattavaa - mukana moninpelitoimintaa ja kaksi roolipeliä

02.07.2022 klo 18.00 | Luettu: 1604 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenPerinteiseen tapaan Epic Games Store on päivittänyt jälleen ilmaiseksi tarjolla olevien pelien valikoimansa mutta tällä viikolla jaossa onkin jopa kolme peliä tarjoamaan ajanvietettä kuumiksi kesäpäiviksi.

Tämän viikon tarjonta koostuu kahdesta roolipelistä, joista toinen on kulttimainetta nauttiva avoimen maailman fantasiaroolipeli Geneforge 1: Mutagen ja toinen taas vuoropohjainen synkkä roguelike-roolipeli Iratus: Lord of the Dead, joka sai varsin positiivisen vastaanoton V2.fi:n ennakossa.

Kolmantena pelinä tällä viikolla on Hood: Outlaws & Legends, joka tarjoaa PvPvE-tyylistä keskittyvää moninpelitoimintaa keskiaikaisessa fantasiamaailmassa. Pelissä pelaajat ohjaavat kilpailevia jengejä, jotka yrittävät ryöstää rikkailta ja paeta paikalta ennen kuin kilpailevat ryhmät tai viranomaiset saavat pelaajat kiinni.

Kaikki kolme peliä ovat saatavilla heinäkuun 7. päivään kello 18.00 saakka, jolloin niiden tilalle saapuvat pelit Ancient Enemy ja Killing Floor 2.

Geneforge 1: Mutagen -pelin voi ottaa itselleen sen Epic Games Store -kauppasivulta, niin myös Iratus: Lord of the Dead on saatavilla kauppasivullaan ja tietenkin myös Hood: Outlaws & Legends lisättävissä ilmaiseksi Epic Games Store -sivulta.
V2.fi | Mikko Seppänen
< Pelinkehittäjä Sucke... V2.fi:n laiteuutiset... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova