Tuorein sisältö

V2.fi viikon laiteuutiset 21-20: Honorilta kaikkea kotiin, uusia pelikuulokkeita

23.05.2020 klo 20.21 | Luettu: 2459 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Honor piti lehdistötilaisuuden Life-tuotesarjastaan, johon kuuluvat muun muassa MagicBook Pro -kannettava, ViewPad 6 -tabletti, Router 3 -reititin, korvanapit, pölynimuri, tuuletin, ilmankostutin, pöytälamppu, vedenkeitin ja hammasharja. Kaikki laitteet ovat osa älykotia, joten esimerkiksi pölynimuriin kytketty sovellus laskee imuroidessa kulutetut kalorit. Saatavuudesta ei ole vielä tietoa.


SteelSeries on julkaissut langattomat Arctis 1 -kuulokkeet Xboxille. Niiden kerrotaan olevan myös yhteensopivat Xbox Series X:n kanssa ja yhteyksistä huolehtiin USB-C-pulikka, jolla äänilähdettä voi myös vaihtaa. Äänitekniikaltaan ykköset ovat samat kuin Arctis 9X:t. Hintaa niillä on 110 dollaria.


Razer taas on julkistanut Opus-kuulokkeet, joista löytyy aktiivinen vastamelu neljällä mikrofonilla sekä THX-sertifiointi. Akkukestoa luvataan 25 tuntia vaimennuksen ollessa päällä ja painoa Opuksilla on 265 grammaa. Hintaa kuulokkeilla on 210 euroa.


Sound BlasterX AE-5 Plus -äänikortista on julkaistu rajoitettu erä Pure Edition -versiota, jossa on kiinnitetty erityistä huomiota kortin ulkonäköön ja RGB-valaistukseen. Creative Aurora -ohjelmistolla neljää LED-valonauhaa voi toki muokata haluamansa värisiksi. Pure Edition tukee kuukausi sitten lanseeratun Sound BlasterX AE-5 Plus -perusversion tavoin Dolby Digital Liveä ja DTS Connect -koodausta. Hintaa kortilla on 190 euroa.


ADATA on aloittanut "Build to Create" -kampanjan, johon sisältyy mm. Premier DDR4 3200 -muisti, Falcom M.2 - , SE760- ja SE800 -SSD:t, sekä erilaisia muistikortteja. Kampanjaan liittyy Instagram-kisa, jossa voi voittaa SSD-aseman.

V2.fi | Manu Pärssinen
< PlayStationin Days o... PETA järjesti virtua... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova