Tuorein sisältö

Hiljaisuudesta huolimatta Hideki Kamiya vakuuttaa, että PlatinumGamesin Bayonetta 3 - peli on yhä tulossa

25.05.2020 klo 23.30 | Luettu: 1346 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenBayonetta -fanit ovat joutuneet kärsivällisesti odottamaan lisätietoa pelisarjan kolmannesta osasta, joka julkistettiin Nintendo Switchille jo vuonna 2017. Osa faneista onkin alkanut sosiaalisessa mediassa epäilemään, että koko peli olisikin hiljaa peruttu.

Tämä oli myös kiinnittänyt pelisarjan luoneen ja pelinkehittäjä PlatinumGamesin perustaneen Hideki Kamiyan huomion ja sai pelisuunnittelijan vahvistamaan VGC -sivustolle antamassaan haastattelussa Bayonetta 3 -pelin olevan yhä työn alla ja tulossa.

Ilmoitus on varmasti suuri helpotus noitatoiminnan ystäville mutta ikävä kyllä tarkempaa julkaisupäivää tai muita yksityiskohtia Kamiyalta ei erityisesti herunut.

Pelistudio on viime aikoina myös ilmoittanut uusista projekteista joihin on kuulunut muun muassa uuden studion perustaminen, Wonderful 101 -pelin Kickstarter-kampanja sekä japanilaisista tokusatsu-supersankarisarjoista inspiraatiota ammentava uusi peli työnimeltään Project G.G.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Media Molecule lupaa... JOKin pelivatkain 02... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova