Tuorein sisältö

V2.fi:n viikon laiteuutiset (23/20): Turvallista näyttöä ja näkyvyyttä ovikelloon

06.06.2020 klo 20.00 | Luettu: 2172 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Philips on vauhdissa uusien näyttöjulkistusten kanssa. 242B1V panostaa yksityisyystilaan, eli sivusta päin kukaan ei näe, mitä ruudulla tapahtuu. Mikäli Philips Privacy Mode ei ole päällä, katselukulma on 178/178. Näyttö on Full HD IPS. Hintaa sillä on 449 euroa.


Huawei MatePad Pro 4G on saapunut kauppoihin Suomessa. 10,8 tuuman FullView-näytöllä varustetussa laitteessa on jopa 90 prosentin näyttö-runko-suhde. Sisuksissa sykkiin 7nm + EUV -prosessilla valmistettu Kirin 990 5G SoC -järjestelmäpiiri. MatePad Pro -tabletissa on esiasennettuna Huawei Mobile Services -taustapalvelut ja Huawei AppGallery -sovelluskauppa. Hintalappu on 599-649 euroa.


Arlo on päivittänyt Video Doorbell -ovikellonsa uudella kameralla, jolla oven takana plimputtelijasta näkee 25% enemmän. 180 asteen HD-kamera:lla varustetun ovikellon voi ostaa 219 euron hintaan ja sen saa kytkettyä myös Arlo SMART -tilaukseen.


Razer on julkistanut Ornata-näppäimistöstään V2-version, jossa on erilliset mediakontrollit. Ornatassa on toki edelleen Razerin Mecha-Membrane-kytkimet, sekä pehmeä, magneetilla liitettävä rannetuki. Näppäimet voi ohjelmoida Razer Synapse 3:lla ja valot Razer Chroma RGB:llä, jossa on valmiit asetukset yli sadalle pelille. Hintaa näppäimistöällä on 110 euroa.


Kuulokebrändi EPOS kertoo aloittavansa e-urheiluyhteistyön Riot Gamesin kanssa. EPOS alkaa toimia Oceanic Pro Leaguen (OPL) virallisena Audio Partnerina. OPL:n Split 2 alkaa perjantaina 5.6., ja kaikki ottelut ovat katsottavissa osoitteessa https://watch.lolesports.com/.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Tulta pönttöön! The ... Huhun mukaan PlaySta... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova