Tuorein sisältö

Ronald Reagan kultisteja ja korruptoituneita lainvalvojia - uusi Wasteland 3:n traileri esittelee pelin ryhmittymiä

12.06.2020 klo 23.00 | Luettu: 2053 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Odotettu Wasteland 3 -peli on saanut uuden trailerin, joka esittelee tulevan pelin post-apokalyptista Coloradoa asuttavia eri ryhmittymiä. Trailerin perusteella luvassa on varsinaisen sekalainen valikoima varsin häröjä toimijoita.

Erityisesti viihdyttävältä uudelta tuttavuudelta vaikuttaa The Gippers-ryhmittymä, jonka jäsenet palvovat Ronald Reagania ja seuraavat virtuaali-Reaganin ohjeistusta taistellen ikuisesti kommunisteja vastaan, koska tietenkin kaikki muut paitsi ryhmän jäsenet ovat kommunisteja. Muita ryhmittymiä ovat esimerkiksi hyvin Fallout-pelien voimahaarniskoja muistuttavissa varusteissa kulkevat korruptoituneet lainvalvojat The Patriarch's Marshals sekä epäilyttävältä uskonlahkolta vaikuttava The Hundred Families.

Erinomaisen (V2.fi 4,5/5) Wasteland 2 -pelin jatko-osaa on jouduttu odottamaan jo useampi vuosi ja odotus vielä piteni muutamalla kuukaudella koronaviruspandemia vuoksi.

inXile Entertainmentin kehittämä Wasteland 3 kuitenkin julkaistaan vihdoinkin elokuun 28. päivä PC-, Mac-, Playstation 4- ja Xbox One -alustoille. Peli tulee olemaan myös heti julkaisupäivänään osa Xbox Game Pass -järjestelmää, joka on erittäin hyvä uutinen sen tilaajille.


V2.fi | Mikko Seppänen
< Humble Bundle tarjoa... GOG-kauppa tarjoaa p... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova