Tuorein sisältö

Vahinkovuoto antoi Stadia-pelaajille pääsyn Ubisoftin Gods & Monsters -pelin demoversioon puolen tunnin ajaksi

13.06.2020 klo 14.00 | Luettu: 1833 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenGooglen Stadia-palvelun käyttäjiä ei ole juurikaan hemmoteltu yksinoikeuspeleillä, mutta perjantaiaamuna pelaajia odotti yllätyksenä Stadia-alustan kaupassa Orpheus-niminen peli, joka paljastui lataamisen jälkeen Ubisoftin kehitteillä olevan Gods & Monsters -pelin hyvin varhaiseksi demoversioksi.

Googlen edustaja vahvisti Kotaku-verkkosivustolle kyseisen julkaisun olleen täysi vahinko, ja joku oli sattumalta päästänyt julkiseksi vuoden 2019 E3-messuille tarkoitetun demoversion. Pelin keskeneräisyys on hyvin nähtävissä siitä vuotaneissa videoissa, sillä pelin käyttöliittymä on kopioitu suoraan Assassin's Creed -pelisarjasta ja demossa on käytössä tilapäisiä hahmomalleja ilman mitään tekstuureita.

Jos ensisilmäys tulevaan peliin kuitenkin kiinnostaa, niin alta löytyy Reddit-sivustolle yhden onnekkaan pelaajan tallentama lyhyt pelivideo demosta. Varsinaisella Gods & Monsters -pelillä ei vielä ole julkaisupäivää mutta se on luvattu ilmestyvän Goole Stadia-, PlayStation 5-, Xbox Series X-, PlayStation 4-, Xbox One-, Nintendo Switch- ja PC-alustoille.

A short video of Gods and Monsters gameplay! from r/StadiaLähde: Kotaku

V2.fi | Mikko Seppänen
< GOG-kauppa tarjoaa p... Katso PC Gaming Show... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova