Tuorein sisältö

Ei PC-versiota, ei kaikkia luvattuja pelitiloja ja rajattu tekstichatti PlayStation-versioissa - Watch Dogs: Legionin pian julkaistava moninpeli vaikuttaa pahasti keskeneräiseltä

07.03.2021 klo 14.00 | Luettu: 1244 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenUbisoft julkaisi perjantaina tiedotteen koskien Watch Dogs: Legion -pelin maaliskuun 9. päivä julkaistavaa moninpeliä ja sen perusteella vaikuttaa siltä, että moninpelin peliin lisäävä päivitys vaatii vielä hieman työtä.

Tiedote kertoo nimittäin, että moninpelipäivityksen PC-versio viivästyy pelin kaatavan bugin vuoksi määrittelemättömän pituiseksi ajaksi. Lisäksi loppupelisisällöksi tarkoitettu neljän pelaajan Tactical Ops -yhteistyöpelitila kaataa myös pelin ja sen vuoksi se julkaistaan pelin Xbox-, PlayStation- ja Stadia -versioihin vasta maaliskuun 23. päivä.

Lopuksi vielä pelin PlayStation 4/5 -versioissa tulee olemaan rajattu pelin sisäinen tekstichatti, jonka Ubisoft lupaa korjata myös maaliskuun 23. päivään mennessä.Huolimatta moninpelitilan selvästi keskeneräisestä kunnosta, Ubisoft mahdollisesti haluaa julkaista jo kertaalleen viivästyneen moninpelin mahdollisimman nopeasti pitääkseen kiinni ristiriitaisen vastaanoton (V2.fi:n arviossa 3,5/5) saaneen pelin yhä aktiivisesta pelaajakunnasta ja mahdollisesti myös houkutella takaisin aiempia pelaajia.

Nähtäväksi jää siis kannattaako pelijulkaisijan riskinotto vai voiko todennäköisesti keskeneräinen päivitys ajaa pelaajia pelin parista pois.

Lähde: Kotaku

V2.fi | Mikko Seppänen
< Switchille saapuva A... Hups! Microsoft vuos... >

Keskustelut (1 viestiä)

Joni

07.03.2021 klo 14.47 3 tykkää tästä

Keskeneräisiä ollut sarjan jokainen peli, niin tuleeko tämä kellekkään yllätyksenä?
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova