Tuorein sisältö

Huhu: AT&T harkitsee myyvänsä pelijulkaisija Warner Bros. Interactiven

13.06.2020 klo 17.00 | Luettu: 1143 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenBisneskanava CNBC:n lähteiden mukaan telekommunikaatiojätti AT&T harkitsee myyvänsä pelijulkaisija Warner Bros. Interactive Entertainmentin jopa neljän miljardin dollarin hintaan. Julkaisijasta kiinnostuneita ostajia olisivat mahdollisesti Take-Two, Electronic Arts ja Activision Blizzard.

Toteutuessaan kauppa siirtäisi useita merkittäviä pelisarjoja ja pelinkehittäjiä uuden ostajan haltuun, sillä tällä hetkellä pelijulkaisija Warnerin omistuksessa ovat muun muassa pelinkehittäjät NetherRealm (Mortal Kombat -pelisarja), Rocksteady (Batman Arkham -pelit), TT Games (Lego-pelit) ja Monolith (Middle-earth: Shadow of Mordor/War -pelit).

Useat Warnerin julkaisemista peleistä ovat myös kytköksissä muihin Warnerin pääyrityksen omistamiin immateriaalioikeuksiin, joihin kuuluvat esimerkiksi Harry Potter ja kaikki DC:n sarjakuvahahmot mukaan lukien Batman. Tämä tarkoittaisi sitä, että mahdollisen ostajan tulisi todennäköisesti neuvotella jonkinlaiset käyttöoikeudet näihin hahmoihin ja sarjoihin.

Toistaiseksi kukaan mahdollisen kaupan osapuoli ei ole julkisesti kommentoinut myyntiväitteitä, eikä tiedossa ole esimerkiksi syytä miksi AT&T haluaisi päästä eroon Warnerin pelipuolesta.

Vaikka muut pelijätit ovatkin osoittaneet kiinnostusta, niin CNBC:n lähteiden mukaan kauppa ei suinkaan ole varmistunut eikä todennäköisesti tulisi myöskään tapahtumaan nopeasti.

Lähteet: Gamesindustry.biz, CNBC

V2.fi | Mikko Seppänen
< Katso PC Gaming Show... Odotettu Baldur's Ga... >

Keskustelut (1 viestiä)

dhaojfj

13.06.2020 klo 18.53

siina sit monolithin ja ttn valiton loppu. rocksteady ja nether saavat tehda kolme mk ja batmanpelia vuodessa ja kun ei toimi niin sit polkky
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova