Tuorein sisältö

Insurgency: Sandstormin saapuminen konsoleille viivästyy - PC:lle saapui ilmainen sisältöpäivitys

21.06.2020 klo 17.00 | Luettu: 1114 kertaa | Teksti: Miia LyyraTaktista sodankäyntiä tarjoava Insurgency: Sandstorm on saanut massiivisen sisältöpäivityksen, jonka lisäksi kehittäjät ovat kertoneet, että pelin konsoliversion saapuminen viivästyy.

Ilmainen Operation Nightfall -päivitys toi mukanaan pimeyttä, sillä esimerkiksi uutta Tideway-karttaa pääsee jatkossa pelaamaan yön pimeydessä. Synkillä taistelukentillä pärjäämisen avuksi sotilaat ovat saaneet varustelisäystä muun muassa pimeänäkölaseista, taskulampuista ja infrapunalaitteista. Päivityksen mukana saapui myös uusia aseita. Tarkemmin Operation Nightfallistä pääset lukemaan täältä.

Luvassa on kuitenkin huonoja uutisia konsoliversiota odottaville. Kehittäjä New World Interactiven ja julkaisija Focus Home Interactive ilmoittivat, ettei PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle suunniteltu elokuun julkaisupäivä ole enää tapahtumassa. Twitterissä jaetussa tiedotteessa pahoitellaan viivästymistä, mutta versiointi vaatii yhtiöiden mielestä lisää kehitystyötä. Uutta julkaisupäivää ei annettu, mutta tiedotteessa luvataan, että asiasta ilmoitetaan tarkemmin pelin sosiaalisen median kanavien sekä uutiskirjeen kautta.

V2.fi:n arvostelun taktisesta sodankäynnistä voit lukaista täältä (4/5)Lähde: Twitter, Twitter (1)

V2.fi | Miia Lyyra
< TwitchCon San Diego ... PC-pelaajat saavat v... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova