Tuorein sisältö

Seuraava Super Smash Bros. Ultimaten hahmo on ARMS-pelin Min Min

22.06.2020 klo 22.15 | Luettu: 1457 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenPeliohjaaja Masahiro Sakurai esitteli tänään Nintendon Super Smash Bros. Ultimate -livelähetyksessä kotinsa lisäksi myös pelin seuraavan uuden hahmon. Kyseessä on Nintendon oman ARMS-tappelupelin hahmo nimeltään Min Min.

Sakurain mukaan Min Min päätyi kaikista mahdollisista ARMS-hahmoista peliin siksi, että ARMS-pelin ohjaaja Kosuke Yabuki halusi ehdottomasti tämän peliin. Aiemmista lähetyksistä tuttuun tapaan Sakurai esitteli Min Minin liikevalikoimaa myös tarkemmin ja kertoi tämän olevan erityisen vahvoilla raskaampia vastustajia vastaan mutta kevyempien sekä ilmassa vahvoilla olevat hahmot ovat haastavampia.

Min Min julkaistaan pelin kesäkuun 29. päivä ja on saatavilla erikseen 5,99 euron hintaan tai osana 6 hahmoa sisältävää Fighters Pass Vol 2. -kausikorttia, jonka muut hahmot paljastetaan vasta myöhemmin. Min Minin mukana peliin saa lisäksi 18 kappaletta musiikkia ARMS-pelistä.

Lähetyksessä paljastettiin jälleen myös valikoima uusia Mii Fighter -asuja, joihin kuuluvat Ninjara ARMS-pelistä, Heihachi Tekkenistä, Marie ja Callie Splatoonista sekä Vault Boy Fallout-pelisarjasta. Mii-asusteet julkaistaan myös 29. päivä kesäkuuta 0,75 euron hintaan per kappale.

Uudesta hahmosta tai Mii-asuista kiinnostuneiden kannattaa katsastaa koko Super Smash Bros. Ultimate -lähetys alta.


V2.fi | Mikko Seppänen
< Oli jo aikakin - alk... Microsoft sulkee vid... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova