Tuorein sisältö

PlayStation 5:n ja Xbox Series X:n pelit ovat taas kympin kalliimpia?

03.07.2020 klo 18.01 | Luettu: 4468 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Toissapäivänä paljastettiin NBA 2K21 -pelin kansikuvapelaajat, mutta samaan tiedotteeseen oli piilotettu jotain muutakin: PS5- ja XSX-versioiden hinta.

Tiedotteessa kerrotaan, että peli maksaa 59,99 dollaria nykysukupolven konssoleilla ja 69,99 seuraavan sukupolven laitteilla - siis kymmenen dollaria enemmän. Pelien tekemisen kustannukset toki kasvavat jatkuvasti, joten nähtäväksi jää, seuraavatko muut pelijulkaisijat samaa linjausta.

Mielenkiintoista on myös, että mikäli haluaa ostaa NBA 2K21:stä version, joka toimii sekä nyky- että seuraavan sukupolven konsolilla, kyseisen "Mamba Forever Editionin" hinta on 99,99 dollaria. Mukana tulee tosin myös monenlaista bonussisältöä.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Tappelupelien jättit... Pohjoismaissa räiski... >

Keskustelut (3 viestiä)

Bub

03.07.2020 klo 19.11 6 tykkää tästä

Alkuun kokeillaan ja hetken päästä todetaan että se 60 on kipuraja edelleen. Varsinkin kun formaatti pysyy blurayssa niin hinnan nousua on vaikea perustella taviksille.
lainaa
Cubisti

03.07.2020 klo 21.42 6 tykkää tästä

Minun mielestä tämä hyppäys on nähty jokaisella sukupolvella ja entiseen hintaan on palattu kun edeltävä sukupolvi on lopullisesti haudattu.

Nintendo on ainoa joka ei koskaan laske tuota korkeampaa hintaa sukupolven vanhetessa ja sekin koskee vain Nintendon omia pelejä. Ne menee aina kaupaksi oli hinta mikä tahansa.
lainaa
Nönnönnöö

04.07.2020 klo 15.21

Bub, ironista tuossa kommentissa on se, että eipä niide tarvikkaan kun selittää jotain taviksille, osa uskoo sen, osa ei ja osaa ei kiinnosta. Sama se nyt on joka asianhaarassa missä on isot kihot päättämässä masseista. Mitäpä perus mielensäpahoittanut pelaaja nyt voi multikansallista rahantekoyhtiötä vastaan.

EA nyt muutenkin on niin häikäilemätön ton massinteon kanssa, fifa ja nhl junnas pelillisesti kauan paikoillaan, fifa on vieläkin paska PES FOO LAIF.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova