Tuorein sisältö

Tappelupelien jättitapahtuma kaatui ahdistelusyytöksiin - Evo 2020 on peruttu

03.07.2020 klo 15.09 | Luettu: 1663 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Evo-tapahtumat ovat olleet vuosien ajan tappelupeliharrastajien vuosittainen kohokohta ja tunnetuista syistä johtuen Evo 2020 oli tarkoitus järjestää täysin digitaalisena. Sitten alkoi tapahtua.

GameInformer kertoo, että tapahtuman toimitusjohtaja Joey Cuellaria syytetään seksuaalisesta ahdistelusta ja hänet vapautettiin työtehtävistään välittömästi. Lopullista erottamista valmistellaan. Virallisen lausunnon mukaan "syytöksissä kuvattu käytös on täysin päinvastaista kuin Evon ajatus turvallisen, ystävällisen ympäristön rakentamisesta kaikille pelaajille ja osallistujille".

Hyvin pian tämän jälkeen tapahtuman juontajat James Chen ja Maximillian Dood ilmoittivat, etteivät halua enää osallistua Evo 2020:een ja sitten Mortal Kombatin, Street Fighterin, Tekkenin sekä monien muiden pelien edustajat peruivat osallistumisensa. NetherRealm ilmaisi kaikkien osapuolten tunteumukset ilmoittamalla olevansa niiden puolella, jotka ovat puhuneet ja nousseet hyväksikäyttöä vastaan.

Evo 2020:een oli ilmoittautunut 1300 henkilöä ja lipun ostaneet saavat rahansa takaisin. Kaikki mahdolliset tuotot lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen.
V2.fi | Manu Pärssinen
< Entinen esports-pela... PlayStation 5:n ja X... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova