Tuorein sisältö

Kauhuantologian toinen osa The Dark Pictures: Little Hope sai uuden trailerin ja julkaisupäivän

08.07.2020 klo 20.05 | Luettu: 1206 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenBrittiläisen Supermassive Gamesin The Dark Pictures -kauhuantologiasarjan toinen osa Little Hope on saanut uuden julkaisupäivän ja trailerin. Kauhupelin parissa päästään kauhistelemaan juuri sopivasti Halloweenin aikaan, eli lokakuun 30. päivä.

Toisin kuin pelisarjan edellinen osa Man of Medan (lue täältä V2.fi:n arvio 4,5/5) joka sijoittui aavelaivalle, niin tällä kertaa pelissä seurataan ryhmää opiskelijoita, jotka jäävät mysteerisen sumun saartamina jumiin Little Hope nimiseen aavekaupunkiin.

Edellisen pelin tapaan luvassa on kuitenkin useita tarinan kaaria, polkuja ja loppuja. Pelistä voi myös nauttia yhdessä kaverin kanssa kahden pelaajan Shared Story -yhteistyötilassa tai jopa viiden muun pelaajan kanssa Movie Night -pelitilassa.
Pelistä julkaistaan myös kaksi erikoisversiota fyysisinä painoksina. Pelin Collector's Edition on saatavilla ainoastaan Namco Bandain verkkokaupasta kun taas samaan aikaan julkaistava The Dark Pictures Anthology Volume 1. Limited Edition pitää sisällään sekä Man of Medan että Little Hope -pelit.

The Dark Pictures Anthology: Little Hope julkaistaan Xbox One-, PlayStation 4- ja PC-alustoille.


V2.fi | Mikko Seppänen
< Hieman aliarvostetuk... Tämän vuoden WWE-sho... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova