Tuorein sisältö

Riot Games esittelee uuden League of Legends -hahmon näytttävässä animelyhärissä

26.07.2020 klo 11.00 | Luettu: 795 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenRiot Gamesin huippusuositun League of Legends -pelin uusin animesta ja aasialaisesta kulttuurista inspiraatiota ammentava Spirit Blossom -tapahtuma alkoi aiemmin tällä viikolla. Nyt pelinkehittäjä on myös julkaissut uuden animetyyliin toteutetun lyhytelokuvat, joka esittelee pelin uusimman hahmon nimeltään Yone.

Uuden hahmon esittelyn lisäksi Kin of the Stained Blade -lyhäri laajentaa myös pelissä suositun hahmon Yasuon taustatarinaa. Varsinaisesta animaatiosta vastaavat animaatiostudiot Haoliners Animation ja Paper Plane, joista toinen vastaa lyhytelokuvan 3D-animaationa toteutetuista osista ja toinen perinteisestä 2D-animaatiosta. Vaihtuva animaatiotyyli viestii myös katsojalle siitä, mitkä osat animaatiolyhäristä tapahtuvat menneisyydessä ja mitkä ovat nykyhetkeä.

Spirit Blossom -tapahtuma tuo uuden hahmon lisäksi peliin myös uusia animehenkisiä asuja jo olemassa oleville hahmoille sekä uuden deittisimulaattorimaisen narratiivisen kokemuksen. Lyhytelokuvan perusteella Yone saapuu peliin pelattavaksi elokuun 6. päivä ja itse tapahtuma kestää elokuun 24. päivään saakka.Lähde: The Verge

V2.fi | Mikko Seppänen
< Nintendon legendaari... Nintendo-tietovuoto ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova