Tuorein sisältö

Nyt se on virallista! Rocksteadyn seuraava peli on todellakin Suicide Squad ja siitä kuullaan lisää elokuun 22. päivä

07.08.2020 klo 20.00 | Luettu: 3497 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen


Batman: Arkham -pelisarjasta tutun pelinkehittäjän Rocksteadyn huhuiltiin kesäkuussa työstävän seuraavaksi DC:n sarjakuvista ja saman nimisestä elokuvasta tuttuun Suicide Squad -ryhmittymään perustuvaa peliä ja nyt pelistudio on ensimmäistä kertaa vahvistanut asian.

Rocksteadyn virallinen Twitter-tili julkaisi tänään aiemmin twiitin, jossa näkyy mahdollisesti Teräsmies ja tämän pään kohdalla Suicide Squad -tekstillä varustettu tähtäin. Tämän lisäksi twiitin tekstiosassa lukee yksinkertaisesti vain "kohde lukittu" sekä hashtagit #DCFanDome ja #suicidesquadgame yhdessä päivämäärän 22. päivä elokuuta.Twiitissä olevan kuvan perusteella vaikuttaisi siltä, että aiemmin rekisteröity www-osoite SuicideSquadKillTheJusticeLeague.com voi hyvinkin kuvata tulevan pelin sisältöä. Sarjakuvissa pelin nimikköryhmä Task Force X (lempinimeltään Suicide Squad) koostuu entisistä superroistoista, jotka Yhdysvaltain hallinto on pakottanut hyvin suuren kuolleisuuden omaavaksi erikoisjoukoksi.

Pelin tarina voisi hyvinkin pistää Suicide Squad -ryhmän vastakkain Teräsmiehen johtaman Oikeuden Puolustajat -joukon kanssa, sillä sarjakuvissa Yhdysvaltojen presidenttinä on myös nähty Teräsmiehen legendaarinen vastustaja Lex Luthor.

Virallista tietoa uudesta pelistä tullaan kuulemaan lisää Warner Brothersin 22. päivä elokuuta järjestämässä DC FanDome -tapahtumassa, joka nimensä mukaisesti on keskittynyt tuleviin DC:n tuotantoihin niin elokuvien, pelien kuin sarjakuvienkin suhteen.

Lähde: Gamesradar

V2.fi | Mikko Seppänen
< Final Fantasy VII Re... QuakeCon alkoi tänää... >

Keskustelut (2 viestiä)

Destev

08.08.2020 klo 15.07 1 tykkää tästä

Voi ei. Noh.. Pelimekaanisesti tulee varmasti taattua rocksteady-rautaa, mutta tarina on sitten toinen peto, tai paremminkin suohirviö, konsanaan. On tälläkin pilvellä hopeareunukset: leffa oli niin huono, että pelistä voi olla vaikea tehdä huonompaa.
lainaa
Niko123

08.08.2020 klo 17.26

Destev kirjoitti:
Voi ei. Noh.. Pelimekaanisesti tulee varmasti taattua rocksteady-rautaa, mutta tarina on sitten toinen peto, tai paremminkin suohirviö, konsanaan. On tälläkin pilvellä hopeareunukset: leffa oli niin huono, että pelistä voi olla vaikea tehdä huonompaa.


Tosin tätä tullaan luultavasti vertamaan James Gunnin The Suicide Squad -leffaan. Okei, vielä emme tiedä onko leffa yhtään sen parempi. Mutta itselläni ainakin on kova luotto Gunniin
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova