Tuorein sisältö

Microsoft on kiinnostunut Warner Bros -pelien ostamisesta - Batman-peleistä ja Mortal Kombatista Xbox-yksinoikeus?

07.07.2020 klo 12.00 | Luettu: 1126 kertaa | Teksti: Toimitus


Muutama viikko sitten huhuiltiin että Warner Bros. Interactiven omistaja AT&T:lla olisi peliosaston osalta myyntihaluja. Aiemmin huhuttiin, että ainakin Activision, EA ja Take-Two olivat kiinnostuneita WB:stä ja nyt huhut lisäävät uuden ostajaehdokkaan mukaan kilpaan: Microsoftin.

WindowsCentral kertoo, että 2-4 miljardin dollarin kauppahinta on herättänyt myös Microsoftin kiinnostuksen. Microsofthan on hankkinut useitakin studioita viimeisten vuotten aikana, joten iso ihme ei olisi, jos siellä ollaan esimerkiksi Arkham- ja Mortal Kombat -pelien tekijöistä kiinnostuneita. WB Gamesiin kuuluvat mm. Rocksteady, Monolith , TT Games ja NetherRealm.

Seurataan tilannetta.

V2.fi | Toimitus
< Pokémon Go on tienan... Yllätysjulkistus: Se... >

Keskustelut (2 viestiä)

SeppoN

07.07.2020 klo 14.16

Xbox todella tarvitsisi Batmanin Arkhamin kaltaisen yksinoikeuden, sillä Pleikalla on Spider-man joka on todella iso etu konsolisodassa. Halo, Batman, Mortal Kombat, Gears, Fable ja Forza. Siinä olisi jo lista jolla taisteltaisiin tasaväkisesti Sonyn tämänhetkistä ylivaltaa vastaan.

lainaa
rhosfjjf

08.07.2020 klo 18.55

ei taistrlla kun sony on jo haudannut resistancet infamoukset ym vasyneet. halo ja fable ovat ihan samaa pystyyn kuolutta kamaa. forza ja mortal kombat voi menna omien genrejen edustajina mut ei gran turismokaan ole enaa mikaan sonyn system seller ollut aikoihin. batmankin on jo haudassa ehka jos rockstrady tekisi vaikka teriksrn tai aquamanin niin voisi menna kohti nousua
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova