Tuorein sisältö

Xbox Seriesin toinen versio paljastui myynnissä olleen ohjainpaketin kyljestä

10.08.2020 klo 10.03 | Luettu: 1462 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Xbox Series X on tulossa, se tiedetään, mutta huhut "Lockhartista", eli halvemmasta versiosta, jonka nimeksi on epäilty Xbox Series S:ää, ovat kiertäneet vakaina kuukausien ajan. Viimeksi asia nousi esiin, kun internetistä löytyi valkoisen, uuden sukupolven Xbox-ohjaimen kuvia. Samanlainen ohjain onkin nyt johtanut varmempiin tietoihin, sillä uusia kuvia on taas löytynyt, kun Twitter-käyttäjä Zak S väittää löytäneensä ja ostaneensa moisen ohjaimen Offerup-kauppasivustolta.

The Verge kertoo, että nyt internetiin lähetetyistä kuvista löytyy kuvia myös ohjaimen paketista ja ohjekirjasta ja niissä mainitaan, että kyseinen ohjain on yhteensopiva seuraavien laitteiden kanssa: Xbox Series X|S, Xbox One, Windows 10, Android, iOS.

Nimi Xbox Series S on nyt siis vahvistunut ja on todennäköistä, että tässä kuussa Microsoft kertoo siitä lisää. Huhujen mukaan S:stä ei löydy yhtä paljon tehoa kuin X-mallista, mutta sitä ei vielä tiedetä, onko se "All Digital", kuten PlayStation 5:n halvempi malli.V2.fi | Manu Pärssinen
< Mörkö-Morane - suoma... Tomb Raiderin histor... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova