Tuorein sisältö

Ensimmäinen PlayStation Studioiden peli saapuu Xbox-konsoleille huhtikuussa

01.02.2021 klo 20.15 | Luettu: 1305 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenSony julkisti tänään julkaisevansa huhtikuussa ensimmäistä kertaa PlayStation Studioiden kehittämän pelin myös Xbox-konsoleille. Microsoftin konsolien omistajien kannattaa kuitenkin hillitä odotuksensa, sillä kyseessä ei suinkaan ole Horizon- tai The Last of Us -pelisarjan peli vaan baseball-peli MLB The Show 21.

Tätä spekuloitiin vahvasti jo vuonna 2019 kun Sony solmi uuden monivuotisen- ja monialustaisen sopimuksen Yhdysvaltojen baseball-liiga MLB:n ja pelaajaorganisaatio MLBPA:n kanssa mutta viimeisin tieto vahvistaa asian.

Kyseessä on tietenkin hyvä uutinen kaikille Xbox-omistajille, jotka ovat Yhdysvaltojen kansallisen ajanvietteen ystäviä mutta Sonyn itse tekemiä yksinoikeuspelejä ei todennäköisesti kannata odottaa ainakaan Microsoftin konsoleille vaikka PC-versio esimerkiksi Horizon Zero Dawn -pelistä ollaankin nähty.

MLB The Show 21 ilmestyy PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox One- ja Xbox Series X|S -konsoleille huhtikuun 20. päivä. Pelin julkistustraileri löytyy alta.Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Apex Legendsin kahde... JOKin pelivatkain 33... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova