Tuorein sisältö

Nyt Google teki saman: Fortnite poistettiin Google Play -sovelluskaupasta sääntörikkomuksen vuoksi

14.08.2020 klo 11.00 | Luettu: 2693 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Aamuyöllä kerroimme että Apple on poistanut Fortniten App Storesta, koska Epic pyrki kiertämään Applen keräämään 30 prosentin palkkion tarjoamalla pelin sisäisiä ostoksia suoraan pelaajille.

Nyt The Verge kertoo, että sama on käynyt myös Google Play -sovelluskaupassa ja täsmälleen samasta syystä. Tilanne Android-pelaajien kannalta ei ole kuitenkaan niin jyrkkä kuin Apple-fortnitettäjien, sillä pelin voi ladata edelleen Epic Games -sovelluksen tai Samsung Galaxy Storen kautta.

"Meillä on Play Storea hyödyntäville pelinkehittäjille pysyvät säännöt, jotka ovat reilut kehittäjille ja pitävät kaupan turvallisena sen käyttäjille. Vaikka Fortnite on edelleen tarjolla Androidille, emme voi enää pitää sitä tarjolla Playssa, koska se rikkoo sääntöjämme. Olemme valmiita jatkamaan keskusteluja Epicin kanssa, jotta Fortnite voidaan palauttaa Google Playhin", kerrotaan Googlelta.

Epicin kampanjavideo muokkaa Applen kuuluisan 1984-mainoksen uuteen uskoon:


V2.fi | Manu Pärssinen
< Apple poisti Fortnit... N7-univormut valmiik... >

Keskustelut (2 viestiä)

jördis

14.08.2020 klo 16.18 1 tykkää tästä

nyt sitten meni google boikottiin.
lainaa
JärkihänTässäMenee

14.08.2020 klo 17.55 3 tykkää tästä

On kyllä poikeuksellisen härskiä toimintaa Epicgamesilta, yllyttää Fortnite fanit taistelemaan yrityksen puolesta, jotta Miljardiluokan yritys saisi muutaman miljoonan lisää.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova